O kadar emin olmaUni hayatı kadar güzel şey yok :ROFLMAO:
O kadar emin olmaUni hayatı kadar güzel şey yok :ROFLMAO:
bitirdim onlarıinstanbul hocam hedef ayrıca yayın denizi bilgi sarmal ve üçdörtbeş yayınları sınava daha yakındır bilginiz olsun
valla bitirdiysen helal olsun sana ben geo fizikte takıldım kaldım napacam bilmiyorumbitirdim onları
okul sadece para için okunmazÜni okuyacagınıza fabrikaya girin üni okudugunuz zaman kadar düsük maas alırsınız sonrasında güzel paralar alırsınız
benim de sadece geometri kötü yavalla bitirdiysen helal olsun sana ben geo fizikte takıldım kaldım napacam bilmiyorum
İşte zekan bu kadar kardeşim eğer uni okursan yurtdışı olsun eğitim yuksekliğin sayesinde olsun iş bulman türkiyede zor bile olsa öncelikli oluyor ki yurt dışında çalışma imkanında var dilin iyi iseÜni okuyacagınıza fabrikaya girin üni okudugunuz zaman kadar düsük maas alırsınız sonrasında güzel paralar alırsınız
Bol sans Kardesim bende baskette alıyorum futbolda veriyorum bugun anlamadım cekim yapmam lazım bakalım
eyvallah yazdım düşüneceğim@Dagmarus maç olarak Hırvatistan yener Almanya maçı 2.5 alt New yoek knicks clippers clippers handili yener
fiziği nasıl hallettin ?benim de sadece geometri kötü ya
Rusya maçı bankoydu abi alsaydın keşkeBol sans Kardesim bende baskette alıyorum futbolda veriyorum bugun anlamadım cekim yapmam lazım bakalım
fiziğe zaafım var nasıl oluyorsa ypaıyorum bilmiyorumfiziği nasıl hallettin ?
Yinemi verdin dun aldigini kardesim varmi dune gore zararBol sans Kardesim bende baskette alıyorum futbolda veriyorum bugun anlamadım cekim yapmam lazım bakalım