Kardeşim, benim ne Mutlu sana sen kazandın bızde kazandık teşekkür ederim:)Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim sinerji için.
Bu beş arkadaş bana özelden papara atsın para gelince yollayacağım.
@xmen7772
@Zodiak
@metin
@azalea
@Bjkhonlama
tesekkurler başkan bol kazançlar :)Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim sinerji için.
Bu beş arkadaş bana özelden papara atsın para gelince yollayacağım.
@xmen7772
@Zodiak
@metin
@azalea
@Bjkhonlama
tamamŞansın daim olsun kardeş @ados tebrikler çok kalite seçimlerdi benim paparada limit sorunu var ben@madmen kardeşime hakkımı devrediyorum ona atarsın saygılar
şimdi mail geldi onayladı para çekiminiz yazıyor. bakalım bekliyorum.Betsonda havale kaç saat sürerki
Umarım seni sıkıntıya sokacak bi sürede gelmez agaşimdi mail geldi onayladı para çekiminiz yazıyor. bakalım bekliyorum.
istedigin vakit at yeterki çekşimdi mail geldi onayladı para çekiminiz yazıyor. bakalım bekliyorum.
Onay maili gelince de mi aynı?en az 2 gune gelir havaleler gecikiyor papara yontemi kapalı malesef bets10 da
valla ben çekim yaptığımda 2. gunu gelmistiOnay maili gelince de mi aynı?
Sıkıntı yok kardesimPapara ile çekim yapamıyorum. Havale ile cekicem parayı arkadaşlar. Ekli dosyayı görüntüle 17967
sende özelden papara numaranı yazda kanka para gelince atarım. bi sen yollamadin.Sıkıntı yok kardesim
sende özelden papara numaranı yazda kanka para gelince atarım. bi sen yollamadin.