kafa kafaya gidiyor kardo bakalım inş gelirbu gelecek > k > k
Ekli dosyayı görüntüle 88582
kanki alamadım işim war azEverton takım golü 2.5 üstü
su 410 u geri talep verdim baska yere atıcam onwinde olmucak baksanaOK Bro gece uzun sakin oynayalım kazanalım
tamamdır bro bekliyorum gece vurgun yapsaat 13.30 da bitmiş maç 2 dk once daha sonuclandı maç zar zor canlıda nsonuclandırdım psikolojimi sıfırlayp gelecem yeni kasalarla
bets10 dan 1 kpona 400 atcam banko 1.0 1.20 karısımı gelirse sermaye cıkar dier sitelere ne dıon .D cepten yemeye son .Dtamamdır bro bekliyorum gece vurgun yap
Kafana göre bro nasıl istiyosanbets10 dan 1 kpona 400 atcam banko 1.0 1.20 karısımı gelirse sermaye cıkar dier sitelere ne dıon .D cepten yemeye son .D
neyse vazgectım bets10 da para batırınca bilet falan alamıyoz bosuna batırmayalım nereye atalım parayı smdi bilet vs promo flanKafana göre bro nasıl istiyosan
valla bro o biletlerden falan hiç anlamıyorum ben sen kafan nereyi esiyosa sal gitsinneyse vazgectım bets10 da para batırınca bilet falan alamıyoz bosuna batırmayalım nereye atalım parayı smdi bilet vs promo flan
hiç bi fiktim yok bro bu siteyle alakalı@Stormcan golegol sitesi nasıl suan için ? 2 yıldır hıc gırmedım bilgm yok