Bolunme degil dostumda 1 gunde asiri yuklendiginiz icin goze carpio en eski uyede uyarildi bu konuda :)Sizinkiler kim kanka lokal icinde bolunme mi var
1k para kaybettik bi günde tüm konuda ve actıgım dier 2 konuda mevcut hepsiBolunme degil dostumda 1 gunde asiri yuklendiginiz icin goze carpio en eski uyede uyarildi bu konuda :)
Nasil yani ne konuda neye yuklendikBolunme degil dostumda 1 gunde asiri yuklendiginiz icin goze carpio en eski uyede uyarildi bu konuda :)
gerekli izinler gerekli adminlerden alındı zaten1k para kaybettik bi günde tüm konuda ve actıgım dier 2 konuda mevcut hepsi
Gecmis olsun dostum cikarirsin zarari fazla acele edion1k para kaybettik bi günde tüm konuda ve actıgım dier 2 konuda mevcut hepsi
Sen benim gonlumu al baska bkr sey degil :)kurşun mu döktürsem duş almayamı gitsem anlamadım
Bu kupon gelecek !! Bana atman icin degil kanka dusunmus olman yeter ama efsane yuklenicemEkli dosyayı görüntüle 88054 bu kupon gelsın atıcam50 tl sana uzarsada kazanırz benımde tüm zarar cıkar yada 1k zarar 6 saate fena girer
yüklen su maça 3. per 70 cıksınBu kupon gelecek !! Bana atman icin degil kanka dusunmus olman yeter ama efsane yuklenicem
107 olsa ah bir seyler olur100 oldu 1dk 8 sanıye var iy bitmesine 2 atış atlanta
Bende o is sen rahat ol ikinci yariya hazirlik yapicamyüklen su maça 3. per 70 cıksın