1 basket söylede oynayalım :)burda iyi muhabbet var yalniz.arkadaslar hos geldiniz
Hosgelnidiz beyler hosgeldiniz hepinjz hahahburda iyi muhabbet var yalniz.arkadaslar hos geldiniz
orda nerdeyse her üyede voleybol limitlimaçta yok yav voleybolda limit var burdabende niyeyse
hangi maç o bulamadım .2. Ceyrek auburn kazanari banko
venezuella basket var ikinci periyot ust gir1 basket söylede oynayalım :)
Ncaa kanka ilk oynadigin 1. Perine 2. Per dep facori hizlinoynahangi maç o bulamadım .
yayın yoktu onda venezuella macına yayın var volegolde geriden gelmeyen kesinsizi ona oynadım üst 32.5 iyiydiNcaa kanka ilk oynadigin 1. Perine 2. Per dep facori hizlinoyna
Hadi bol sans bakalim gelirse hemen cek kanka saat 12 30son parayıda attım buna .
Ekli dosyayı görüntüle 88047
hadi bakalim bol sans .son parayıda attım buna .
Ekli dosyayı görüntüle 88047
günlük kayıp 650 tl bakiye 320 olcak gelirse nasıl cekeyim elim gitmez ama denerimHadi bol sans bakalim gelirse hemen cek kanka saat 12 30
Baska siteye aticaz kanka cikaracaz zarari guven bizegünlük kayıp 650 tl bakiye 320 olcak gelirse nasıl cekeyim elim gitmez ama denerim
gelsinde zararı cıkartalım bu gece kârı bölüşcez söz :)Baska siteye aticaz kanka cikaracaz zarari guven bize
Sen kazan gerisi olur kanka hayirlisi bakalim 300 yatiriirsin gelirse kanka basket alimi kolay bir site onerirmgelsinde zararı cıkartalım bu gece kârı bölüşcez söz :)
Sen kazan gerisi olur kanka hayirlisi bakalim 300 yatiriirsin gelirse kanka basket alimi kolay bir site onerirm
Hopoa cekirdek alio geliyorum hemenalın size youtube de maç canlı yayında
.D
hadi bakalim bol sans .