Hadi bakalim bol sans kankaumarım bakalım ev sahibi atıyor da dep sıkntı faullerle gelir belki
Kanka guzel oldu valla ya raharladik en azindagameofbet kac dk gönderir parayı acaba baska yere atıcam burdan 300 ü güne yeniden baslıcaz zararlar cıktı şimdi kara gecme zamanı
imkansız nere 3 k kaznaıyon 100 100 oynyon 10/ 6 yapsak zarardayız :) 30/25 yapmamız lazım 1k kar için bile :) zor yaniWonzaaaa diyelim bakalim guzel olacak her sey bugun hedefimiz 3 k olsun kanka olur mu @kralbey94
Kanka olacak sen guven guzel bir sitede nden olmasin cok ucuk rakamlar degil aksma 3 k :)imkansız nere 3 k kaznaıyon 100 100 oynyon 10/ 6 yapsak zarardayız :) 30/25 yapmamız lazım 1k kar için bile :) zor yani
Tamam kanka bekliyorum olacak insallah bugun kazanacagiz ben de o ara dusa gireyim bari 10 dk ara300 yatırp 650 yapalm şimdiki hedef bu olsun sonra baska yere atarz şu cekimi veriym bakalm
Hadi bakalim kankasans bizimle olsun :)yeni siteye 300 yatırdım evet ver maçları oynayalım sevmedım bu steyi yatırım bonusu vermedi bana 550 yapıp cekelm burdan 600 görmeden :)