Bilader az bas ya@Cesur87 real dedik whatsapptan :) neyse nasip değilmiş
Bilader az bas ya@Cesur87 real dedik whatsapptan :) neyse nasip değilmiş
2 aylık parliament parası gittiBilader az bas ya
Aynen kardesim cikis macida olur dedik ustte dedik aynen nasipmis sansimiza :(@Cesur87 real dedik whatsapptan :) neyse nasip değilmiş
valla ya süper olcaktıAh şu 43 te atan ev olsaydı bee
hacı sen bana danışsan keşke@Cesur87 real dedik whatsapptan :) neyse nasip değilmiş
Senin adına içiyorum Camel black cigere cigere @LeadeRJacKAh şu 43 te atan ev olsaydı bee
Valla ya şikeli maça denk gelmişiz istesr ilk yarı atardıAdamlar maci kazandi bizi yatirdi
Siradaki gol riskli iste ms takim golu neysede iste boyle olabiliyo o degil reali yazicakti patlama maci olur dedik betis atar ust olur dedik ikiside oldu tam guvenemedik bu maci buldu guzeldi macta iste onlar istadigini aldi biz kaldik boyleValla ya şikeli maça denk gelmişiz istesr ilk yarı atardı
Aynen bende ilkten iy 0.5ust yazacaktm baktm oran 1.50 gittim sıradaki gol aldm kısmet değilmişSiradaki gol riskli iste ms takim golu neysede iste boyle olabiliyo o degil reali yazicakti patlama maci olur dedik betis atar ust olur dedik ikiside oldu tam guvenemedik bu maci buldu guzeldi macta iste onlar istadigini aldi biz kaldik boyle