- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
La baslasada stada gitsem biraz fenere sovunce sinir stres kalmıyorHe forma bikez alacam formayi burdan bugjn bana neden se formada dikmadi neyse fener isi toparlasin aliriz bi tane
La baslasada stada gitsem biraz fenere sovunce sinir stres kalmıyorHe forma bikez alacam formayi burdan bugjn bana neden se formada dikmadi neyse fener isi toparlasin aliriz bi tane
@Betasus kullanici adim gnyckmk . 2 hafta once mobil odeme bonus aldim bonusu bonus talep edilemez hatasi veriyor . 2 haftadir duzelmedi . Canli destekde durumu anlatmistim duzeltemediler . Bi kac gun deneyin dediler yine olmadi . Bi bakarmisin ?Haydi bakalım adminlerin şerefine seçecekleri 10 arkadaşa yatırımsız çevrimsiz 20 TL freebet Betasustan!
Adminlerin kullanıcı adlarını özelden iletmeleri durumda hesaplarına bakiyeler eklenecektir. İyi geceler herkese
@Dede sana seslendi :))Haydi bakalım adminlerin şerefine seçecekleri 10 arkadaşa yatırımsız çevrimsiz 20 TL freebet Betasustan!
Adminlerin kullanıcı adlarını özelden iletmeleri durumda hesaplarına bakiyeler eklenecektir. İyi geceler herkese
Betasus coştu . teşekkürler ...Haydi bakalım adminlerin şerefine seçecekleri 10 arkadaşa yatırımsız çevrimsiz 20 TL freebet Betasustan!
Sizin gibi düşünceli siteye yarın 100 tl depozitde benden teşekkürler :)Haydi bakalım adminlerin şerefine seçecekleri 10 arkadaşa yatırımsız çevrimsiz 20 TL freebet Betasustan!
Kalana da forum olarak biz verelim atmış olduğunuz mesaja kadar olan tüm üyelere kimse üzülmesin.. Ayrıca bu güzel düşüncenizden ötürü teşekkür ederim.Haydi bakalım adminlerin şerefine seçecekleri 10 arkadaşa yatırımsız çevrimsiz 20 TL freebet Betasustan!
Bu özel mesaja kadar 11 üye yorum yazmış bu yüzden 11 üye eklendi.Haydi bakalım adminlerin şerefine seçecekleri 10 arkadaşa yatırımsız çevrimsiz 20 TL freebet Betasustan!