Yerini bil sende Altaylı sırf foruma bonus kovalamak için giren adam var.Sen yokken derken? Devrecilikmi yapcaz şimdi burda?
Yerini bil sende Altaylı sırf foruma bonus kovalamak için giren adam var.Sen yokken derken? Devrecilikmi yapcaz şimdi burda?
Dünkü **** bak hele edebiyat yapıyorKirici cocuk :))) klavye erkekligi yapma bana
Yerimi gayet iyi biliyorum bence sen yerini bil her yerde afrali tafrali yorumlarin var. Bonus kovalayan adam ne alaka?Yerini bil sende Altaylı sırf foruma bonus kovalamak için giren adam var.
İş yoğunluğu cevap veremiyorum sizin gibi ********** afra tafra yaşını geçtik babanız Sakaryaspor.Yerimi gayet iyi biliyorum bence sen yerini bil her yerde afrali tafrali yorumlarin var. Bonus kovalayan adam ne alaka?
He iyi o zaman takilirsiniz kankanla bol bol konu kilitletirsin. Seviyesiz pikachu seni.Kilit dediğim de adam kilitliyor zorunuza mi gitti aveller boş yapmayın .
Sesin gelmiyo biraz daha bağır çok asagidasinizİş yoğunluğu cevap veremiyorum sizin gibi gevseklere afra tafra yaşını geçtik babanız Sakaryaspor.
Aynen Bavari kankim forumda bazı gevseklere yüz verdik böyle oldu söyleyim de banlasin direkHe iyi o zaman takilirsiniz kankanla bol bol konu kilitletirsin. Seviyesiz pikachu seni.
Kilit Zaten bilader yarasi olan gocunuyorŞİMDİ KONU KİLİT DESEM BANA KIZARMISINIZ ARKADAŞLAR KIZMAYIN OK
O görev başkasına ait kardeşim :)ŞİMDİ KONU KİLİT DESEM BANA KIZARMISINIZ ARKADAŞLAR KIZMAYIN OK
Velet hadi isine bak :))Dünkü boka bak hele edebiyat yapıyor
konu kapandı kardeşimVelet hadi isine bak :))
He he ondan :))Aynen Bavari kankim forumda bazı gevseklere yüz verdik böyle oldu söyleyim de banlasin direk
Haklısın sabah gordum bu konuyu. Kusura bakmayın yaşanan durum için.
Haklısın sabah gordum bu konuyu. Kusura bakmayın yaşanan durum için.