Bu gelirse kendin roll yaparsinDün rol istedim ya abi. Bu maçlardan seçmece 6 tanesine oynayacaktım.
Bu gelirse kendin roll yaparsinDün rol istedim ya abi. Bu maçlardan seçmece 6 tanesine oynayacaktım.
Sorma neler neler gördüm. Şimdi bu maç 2-0 uzuyor ya, 70'e kadar efil efil takılabilirler diye düşünüyorum. İnşallah şu gol devre olmadan gelir.Konu maxaljin olunca kesin gelir diyemioz cok bahtsiz bir arkadas kendisi
Senin sistemini 10 yıl önce ben yapardım şimdi kombine yapamıyorum artık illa 10 dk içinde sonuç olacak oöyüzden hep patates maalesef :(Dün rol istedim ya abi. Bu maçlardan seçmece 6 tanesine oynayacaktım.
Şu bi' gelsin elim bi' güçlensin daha ne bim fişleri coşacak. Sadece tek bir gol istiyorum hadin be.uzun zamandır bım fısı gelmıyordu hadı bakalım bol sans son gole kalmıssn :)
Ev cok baskili bu baskiya 2 gelir olmadi dedigin gibi olucak 70 den sonra iyice acilicak depede kontra firsati dogucak pozitif olalim kirican bugun sansizligiSorma neler neler gördüm. Şimdi bu maç 2-0 uzuyor ya, 70'e kadar efil efil takılabilirler diye düşünüyorum. İnşallah şu gol devre olmadan gelir.
Acele yok koca 45 dk varTrnava yaz hadi be.
Ben bu sahneyi dün gördüm gol gelse bile iptal olup olmadığını kontrol edinTek gole araba mı otobüs mü jet mi alıyoz ne alıyoz
bundan da yatmassın sanmıyorum o kadar da değil ama yatarsan eğer duşun altına gir 5 saat suyun altında kal bu cenabetliğin anca temizlenir45 dk oldu 1 gol atamadılar.
Dur bi az pozitif ol ol gelicek 1 gol kotu degil macYine olmayacak biliyorum yine olmayacak başladık direklere. İptal de gelir ama 80 dk gol olmaz.