Sacmalama la kul yapimi degilmi oda sonucta bi arizasi bi sorunu olamazmi havadaPilot intiharıdır kesin ibne helikopteri nasıl düşürmüş
O kadar çok air crash investigation izledim ki pilotlar çok intihar ediyor kanka bir helikopterin düşmesi de kolay bişey değil, kimseye güvenmeyecen aklıma ilk o geldi ibneler dağa çakıyor uçaklarıSacmalama la kul yapimi degilmi oda sonucta bi arizasi bi sorunu olamazmi havada
Neyse kobe seveni çoktur bende dahil. Sıcağı sıcağına böyle yazınca tepki oluşabilir.O kadar çok air crash investigation izledim ki pilotlar çok intihar ediyor kanka bir helikopterin düşmesi de kolay bişey değil, kimseye güvenmeyecen aklıma ilk o geldi ibneler dağa çakıyor uçakları
bu bir tesadüfmüdür ?O kadar çok air crash investigation izledim ki pilotlar çok intihar ediyor kanka bir helikopterin düşmesi de kolay bişey değil, kimseye güvenmeyecen aklıma ilk o geldi ibneler dağa çakıyor uçakları
Şimdi onu atacaktım, planlı bişey olabilir bir video izledim enkazla alakalı sis de yokbu bir tesadüfmüdür ?
Ekli dosyayı görüntüle 44617
Bu daha acı amkmaalesef 4 kızı da yanındaymış. Onlardan da kurtulan olmamış :(
olum korktmayın benı gece gecebu bir tesadüfmüdür ?
Ekli dosyayı görüntüle 44617