- 4 Eyl 2018
- 26
- 5
Onu bizde biliyoruz, çalışan devletin verdiğinin üzerine patrondan alıyor maaşın kalanını, izine gönderilen sadece devletin verdiğini alıyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum.Patron değil devlet veriyo konuya uzaksın
Onu bizde biliyoruz, çalışan devletin verdiğinin üzerine patrondan alıyor maaşın kalanını, izine gönderilen sadece devletin verdiğini alıyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum.Patron değil devlet veriyo konuya uzaksın
Bu öyle bişey değil sen 1170 liradan bahsediyorsun ayrıca komple cıkmadılar bi hafta cıkıyolar bi hafta calışıyorlar ben devamlı çalışıyorım ve aynı parayı alıcaz malesef sıkıntı buOnu bizde biliyoruz, çalışan devletin verdiğinin üzerine patrondan alıyor maaşın kalanını, izine gönderilen sadece devletin verdiğini alıyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Bende diyorum yarın yatacakyarın yatarmı diyorsun cimbomlu
Onunda vardır bir formülü, akıl işi değil kardeşim nerde görülmüş tam çalışanla yarı çalışan aynı maaşı almış? Patronların kafasına silah dayasan yarım çalışana senle aynı parayı vermez.Bu öyle bişey değil sen 1170 liradan bahsediyorsun ayrıca komple cıkmadılar bi hafta cıkıyolar bi hafta calışıyorlar ben devamlı çalışıyorım ve aynı parayı alıcaz malesef sıkıntı bu
Sen şaka mısın adamlarla tartıştım onlar yatarak brn calışarak alcam dedim onlarda her işçiyi çıkartmak zorunda değiliz dediler işin yoğunluğuna göre dediler ınandınmı artıkOnunda vardır bir formülü, akıl işi değil kardeşim nerde görülmüş tam çalışanla yarı çalışan aynı maaşı almış? Patronların kafasına silah dayasan yarım çalışana senle aynı parayı vermez.
Aynen kanka bak yanlış bilgi vermiş gibi olmasın ama benim yatacağı tarih 05.05 geçiyor ama gerçekleşme tarihi 24.04 yazıyor. Ve 24unde TEB hesabıma yattı. Aynı işyerindeki bazı arkadaşların pttden kendi hesaplarına geçmedi gidip pttden çektiler o yüzden e devletten gerçekleşme tarihini takip etGarantiye yatıcaktı paralar PTT yemi yatmıstırrrrrrr
Gerçekleşme tarihi dün olarak gözüküyor ne yapmam gerekiyor şimdi ?A
Aynen kanka bak yanlış bilgi vermiş gibi olmasın ama benim yatacağı tarih 05.05 geçiyor ama gerçekleşme tarihi 24.04 yazıyor. Ve 24unde TEB hesabıma yattı. Aynı işyerindeki bazı arkadaşların pttden kendi hesaplarına geçmedi gidip pttden çektiler o yüzden e devletten gerçekleşme tarihini takip et
Eft yapılabilir yarını bekle hesaba geçmezse yarın ertesi gün git pttden çekGerçekleşme tarihi dün olarak gözüküyor ne yapmam gerekiyor şimdi ?
Ha tamam. PTT de internet bankacılıgım var baktımda hesapta para yok. ada yatıyor ise olabilir.İlk önce pttye yatıyor sonra PTT ibanina eft yapıyor
Hiç cıkardılarmı izneKışa çalışma bizim şirkette başvurdu...çalışıyor u z..3 aylık 1 .ay 8 2.ve3.ay 10 günümüzü devlet ödeyecek..
Bakalım bizde daha bişey yokYattı benim ödenekler şimdi Ekli dosyayı görüntüle 54267
İsmet Volvo 1 k öder migitti bile ödemelere para
Adamsın İsmet seviyorum seni