- 25 Ocak 2019
- 5,960
- 3,397
normal bir durum olmadigi belli zaten :)1 hafta romanyada çingenelerle takıldı ünlü bir müneccimle ortadan kayboldu bir süre daha anlatayım mı kardeşim :)
normal bir durum olmadigi belli zaten :)1 hafta romanyada çingenelerle takıldı ünlü bir müneccimle ortadan kayboldu bir süre daha anlatayım mı kardeşim :)
Abi rollingi bu seferlik önümüzdeki günlere saklayalım gözler gevşedi uyumam an meselesieee rolling mi yapcaz şimdi @Ozzys :)
sen uyu tutatnmı var biz yaparız buradaki arkadaşlarla hahaAbi rollingi bu seferlik önümüzdeki günlere saklayalım gözler gevşedi uyumam an meselesi
yat uyu yat şaka len :)Abi rollingi bu seferlik önümüzdeki günlere saklayalım gözler gevşedi uyumam an meselesi
porto maçında 4 gol aha bide bu hatunun elindekinden lazım :)
Şaka yapıyorsun.4 gol tamamda kqdını vereemem :)porto maçında 4 gol aha bide bu hatunun elindekinden lazım :)
elindeki lazım hatun kalsın sendeŞaka yapıyorsun.4 gol tamamda kqdını vereemem :)
Yok abi ayıp ediyosun bu maç bitmeden sonuçlandırmıyor kırmızıda o yüzden dedim :)sen uyu tutatnmı var biz yaparız buradaki arkadaşlarla haha
Of ya bu kadar erken kırmızı olunca heyacanıda kalmadı :)Yok abi ayıp ediyosun bu maç bitmeden sonuçlandırmıyor kırmızıda o yüzden dedim :)
kardeşim hayrını gör bol şans uykun geldiyse yat uyu uyumazsan gece biz buralardayız yapın dersen ufak bir rolling yaparız sıkıntı yokYok abi ayıp ediyosun bu maç bitmeden sonuçlandırmıyor kırmızıda o yüzden dedim :)
Porto golelindeki lazım hatun kalsın sende