forum sessiz bugün valla bende bişey kalmadı yoksa yapardık çıtır mıtır bişeyler durumu olan varsa ufaktan yapsın bişeylerde takip edelim ya :)
kazandığımız günlerde oldu karamsar olmamak lazım kardeşimBir şanssızlık furyası sardı başımızı öylecenede devam ediyor. Bu kadar kötü geçirdiğim bir dönemi hatırlamıyorum ya
ne güzel işte devam et :)param var şükür çünkü 1 haftadır oynamıyorum :)
Abi 2 aydır hep geri gittik en son ne zaman aldık hatırlamıyorum bile aldıklarımız olduysa bile emanet oldu bizde geri verdik fazlasıyla :(kazandığımız günlerde oldu karamsar olmamak lazım kardeşim
hedefi vuracaksın biliyoruzda colonel daha 2-3 saat var onu diyorum kardeş
hahaha sus yaaa hatırlatma bizimkiler çıtır ya adama koymaz büyük oynayanlar düşünsünAbi 2 aydır hep geri gittik en son ne zaman aldık hatırlamıyorum bile aldıklarımız olduysa bile emanet oldu bizde geri verdik :(
Sende de başarıya ulasamazsak @emana22 ya verin :)
Sponsorlardan biri bizi hamama götürsün bu rolling de başarısız olursaSende de başarıya ulasamazsak @emana22 ya verin :)
Aynen kardeşim,, Bende yıkıldım:)forum sessiz bugün valla bende bişey kalmadı yoksa yapardık çıtır mıtır bişeyler durumu olan varsa ufaktan yapsın bişeylerde takip edelim ya :)
hahaha sponsorlar hamama @Dede diskoya :)Sponsorlardan biri bizi hamama götürsün bu rolling de başarısız olursa
bize nakadar uzak bir kelime değilmi ?Para mı O ne ? o_Oo_O
Halk fakirleşti devletten yardım bekliyor :)bu aralar herşeyi devletten bekler olduk gibi :)
Bence buda kayip olursa hepinize 20 tl verem tek tek şansinizi deneyin desinler :)Sponsorlardan biri bizi hamama götürsün bu rolling de başarısız olursa