Aynen kardesim :)Digerleri geldi ben baktim ustler geldi kgye kalmisti adam wonlamis :)
Aynen kardesim :)Digerleri geldi ben baktim ustler geldi kgye kalmisti adam wonlamis :)
Hocam rollingin yeri belli birine sözüm vardi modlar uygun gorurse ona birakicamRollingide ben yapayim @Chika
Tamamdir:)Hocam rollingin yeri belli birine sözüm vardi modlar uygun gorurse ona birakicam
Kardeşim banned olma sana ihtiyacımız var@Razor kardesim sizden bisey isyiyorjm ayni sekil diger mod arkadasta gelipte burda cevaplamiosunuz.
Boyle yaparak biseye ulasamazsiniz. Sizden sadece ufak bi rica ettik isim degismek istedik.
Goruyorsunuz attigim videoyu siliyorsunuz ? Onu gorupte benim yazdigimi gormemek ayiptir rica ediyorum su huyunuzdan vazgecin.
Metin, anlamadığın bir olay var. 7/24 burada çalışmıyoruz. Emin ol elli tane aksiyon var ve hepsine yetişmeye çalışıyoruz.@Razor kardesim sizden bisey isyiyorjm ayni sekil diger mod arkadasta gelipte burda cevaplamiosunuz.
Boyle yaparak biseye ulasamazsiniz. Sizden sadece ufak bi rica ettik isim degismek istedik.
Goruyorsunuz attigim videoyu siliyorsunuz ? Onu gorupte benim yazdigimi gormemek ayiptir rica ediyorum su huyunuzdan vazgecin.
Seni etiketledim ve ben yazdigim 1 saat oldu ustelik 1 saat icindede her yerdeydin kardesim bosunada demedik burda anladinmi herkese degil ilk seni etiketledim sonra razoru sen takmayinca zaten oncedende senle yildizimiz uyusmadigi icin adam gibi etiketledik rica ettim razor modu da etiketledim burdayken videoyu sildi ama benim mesaji gormedi yapmayin bilader bu isi kotu bise ne dedim nede yaptikMetin, anlamadığın bir olay var. 7/24 burada çalışmıyoruz. Emin ol elli tane aksiyon var ve hepsine yetişmeye çalışıyoruz.
Bir isteğini bir kişiye bir yerde dile getir. Herkese yazarsan kimse sallamaz seni bıkar insan.
Ya bannedlik bise yapmiyorum aga beni sinirlendiren takilmamam zaten benim forumum.degil dileyen banlar da banlanacak biseyde yapmiyorum dedeyle konustuk zaten cok onceden dedikleri disinde bisey yapmiyorum ayip olmasin diye destek basligi vsKardeşim banned olma sana ihtiyacımız var
Metin, takmadığım bir durum yok. Görmemişimdir. Şu ana kadar kim seslendi de cevap vermedim?Seni etiketledim ve ben yazdigim 1 saat oldu ustelik 1 saat icindede her yerdeydin kardesim bosunada demedik burda anladinmi herkese degil ilk seni etiketledim sonra razoru sen takmayinca zaten oncedende senle yildizimiz uyusmadigi icin adam gibi etiketledik rica ettim razor modu da etiketledim burdayken videoyu sildi ama benim mesaji gormedi yapmayin bilader bu isi kotu bise ne dedim nede yaptik
Aktifligini goremiyorum fakat gordum.seni buralarda 1.5 saat once yazdim hatta 1.5 saatte hicmi foruma girmedin aga neyseMetin, takmadığım bir durum yok. Görmemişimdir. Şu ana kadar kim seslendi de cevap vermedim?
İstediğin yeni kullanıcı adını yaz buraya, ileteceğim. Uygun görülür ise değiştirilir.
Normalde yapmamda birseyler geldi kulagima bundan dolayi he arkadaslar yapti diyeyse alakasi gram yok millete ayak uydurmuyorum yani kardesimBu nick degistirme de moda oldu . Aslinda buna da izin verilmemesi lazim bana gore
Ben seninle uğraşamayacağım Metin. At etiket Dede'ye o gereken ne ise yapar.Aktifligini goremiyorum fakat gordum.seni buralarda 1.5 saat once yazdim hatta 1.5 saatte hicmi foruma girmedin aga neyse
Kulağına geleni acik acik soyle de onemli birsey ise biz de onlem alalim mademNormalde yapmamda birseyler geldi kulagima bundan dolayi he arkadaslar yapti diyeyse alakasi gram yok millete ayak uydurmuyorum yani kardesim
Kardesim oyle bisey ima etsem acikca derimBen seninle uğraşamayacağım Metin. At etiket Dede'ye o gereken ne ise yapar.
Sanırsın bekçi köpeğiyiz ıslık çaldığında geleceğiz.