- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Harbiden oha aynı bahsi almışız bide aynı tepkiler hahaha
Harbiden oha aynı bahsi almışız bide aynı tepkiler hahaha
Mod yalamayın Kardesim yeter ya bıktık ya bıktık :)Sevgili modlarimiz icin müsait günde (rollinglerde basladigi icin) kasa 250 hedef 1250 seklinde rolling yapilacaktir .
Arz ederim :)
Nba rolling ne dersin @RazorSevgili modlarimiz icin müsait günde (rollinglerde basladigi icin) kasa 250 hedef 1250 seklinde rolling yapilacaktir .
Arz ederim :)
Nba rolling ne dersin @Razor
Usl olsa dayanamazdın ama nba icn degmez :)İş derim , calisma derim , iyi geceler derim :)
Ne gomdun lazio ya sen onu söyle :)Kanka lazio maçındaydım 90+4 ve 90+7 işi bitirdiler 1-0 yenikken. Acayip heyecanlı :) :)
400 2,5 üstNe gomdun lazio ya sen onu söyle :)
1.5ustler den 2.5 ustlere terfi etmissin hayırlı ugurlu olsun dedem kısmet 3.5 a ins ileride :)400 2,5 üst
400 2,5 üst
Yok taraf oynadım çoğunda bu gol üstü.1.5ustler den 2.5 ustlere terfi etmissin hayırlı ugurlu olsun dedem kısmet 3.5 a ins ileride :)
birinin kuponda 5 dk da 5 korner olur , diğeri 4 dk da 2 gol. Karşımıza almakla iyi mi ettik dersin az önceki konuda :(1.5ustler den 2.5 ustlere terfi etmissin hayırlı ugurlu olsun dedem kısmet 3.5 a ins ileride :)
5 dkda 5 korner kuponu bende de vardı la ben taşırım bizim takımı razor ne anlarmışbirinin kuponda 5 dk da 5 korner olur , diğeri 4 dk da 2 gol. Karşımıza almakla iyi mi ettik dersin az önceki konuda :(
La yok dede 3 haftalık sansını kullanmış lazio da tamam o pert daha :)birinin kuponda 5 dk da 5 korner olur , diğeri 4 dk da 2 gol. Karşımıza almakla iyi mi ettik dersin az önceki konuda :(
Garip bi maçtı. İtalyada boyle bol pozisyonlu maç hep çıkmıyor.Ekli dosyayı görüntüle 39380 Neler kaçırdı sen söyle
Atalanta maçlarını izle derimGarip bi maçtı. İtalyada boyle bol pozisyonlu maç hep çıkmıyor.
Senin kg ler var şüphesiz sulalemiz rahat :)5 dkda 5 korner kuponu bende de vardı la ben taşırım bizim takımı razor ne anlarmış
Adamlara fena satastık allahtan efendi adamlarmıs bazen kufur edecekler diye cok korkuyorum :)Senin kg ler var şüphesiz sulalemiz rahat :)