Yok tatarım yok para almak İcin söylemedim ama sistemimi sen biliyorsun sen ben utku farklı diyalog sahibi de olduk o yuzden söyledim.300 TL işini görür mü @emana22
Geliyorum sen katilmoyon abi var mısın yok musun belli değil unuttiysak affalo seviliyorsunYok tatarım yok para almak İcin söylemedim ama sistemimi sen biliyorsun sen ben utku farklı diyalog sahibi de olduk o yuzden söyledim.
adam 20 tl gönderdi özel orana katılayım diye geri almıyor kral kralBisi olmaz bi ara Tatar 100 cekeyim yeter diyordu :) ama neden se biz 1k cekince abi jeton no atıyorum yazardı para yı buldu Bi gun demedi abi 50 lira gondereyim mi diye? Tatar para cok tatlı sanırım ::)
@umut98 sende yaz jeton bak kalmıyor haberin olsun[/QUOT
Harbiden oyle abi zamaninda 20tlnin kavgasini yapardk :)Bisi olmaz bi ara Tatar 100 cekeyim yeter diyordu :) ama neden se biz 1k cekince abi jeton no atıyorum yazardı para yı buldu Bi gun demedi abi 50 lira gondereyim mi diye? Tatar para cok tatlı sanırım ::)
yazayım kanka kaldıysa ?Katilacaksan maviye
Bol şans umarım 4 gol olur@Felicilianolopez valla bu kaçıncı etkinliğinden sevindiğim oldu saymadım güzel insan karşılıksız yolladı yine misli misli kazancın devam eder umarım