Deve olabilirvalla ayarlasana bir amblem kardeşim koyalım gülelim biraz ya
kayataş senide yazalımmı yorum yapmadın kardeşimDeve olabilir
arkadaşlar 25 kişi yeter biz bu 25 kişiyle inş kazanmaya başlayacağız bir süre beraber rolling yapalım sonra liste değişir gelenek olur forumda bakarsınız güzel şeyler olsun yani@xmen7772 abi kaybedenler kulubude az kalir bize hani analiz filan mac paylasimi tamam hersey guzelde bizdeki sansizlik bambaska boyut almis :)
Müsait olursam girerim yaz baskankayataş senide yazalımmı yorum yapmadın kardeşim
eyw harbi güzel olmuş kardeşimBuyrun logonuz :) Bol şanslar dilerim beyler.
Ekli dosyayı görüntüle 17253
valla ilk yarı çok leş maç oldu, bende beklemezdim bu kadar gol :)217 tl veren kupon kazandı ben dk90da Sakarya 3-0 biter die bozdum 1dk sonra gol geldi sinirden ağlayacam.
sarıyer son 15dk kötü top oynadı zaten savunma yapamadı salak gibi nasıl bozdum kuponu halen kendime kızıyorumvalla ilk yarı çok leş maç oldu, bende beklemezdim bu kadar gol :)
sarıyer son 15dk kötü top oynadı zaten savunma yapamadı salak gibi nasıl bozdum kuponu halen kendime kızıyorum
listede olmak istiyormusun kral :)sarıyer son 15dk kötü top oynadı zaten savunma yapamadı salak gibi nasıl bozdum kuponu halen kendime kızıyorum
tekten gıtmeye devam bn de cok kaybettım..gelmeyınce gercktn de ara vermek gerekıyor. zorladıkca gıdıyor.. bır ay once oyle bısey basıma geldıkı ınanamazsınız arkadaslar..cok ıhtycm vrdı paraya. canlıdan basket attım tek mac 47 cıkar. 3.25 kala 45 sayı cıktı ve molaaldılar arkdslar o ıkı sayı gelmedı resmen beynmden kaynar sular dokuldu. kalan dıger parayıda baska canlı bır baskete attım. arkadaslar gercektn ınanılması zor ama vallahı 33 cıkar demıstım. 4.18 kala 31 sayı cıktı ve mola aldılar. içimden lan bu da dıgerı gıbı olmasın ıkı sayı gelmemezlık etmesın dıye korktum. ya sacmalama davut dedım 4.18 yaa 4.188888 akdslar gelmedı vallahı 2 sayı gelmedı cıldırdım duvara kafa attım arkdsm benı ttutu kndımı oldurecektım sınırden..bıttı mı bıtmedı ertesı gun borc edındım yıne canlı basket attım arkdslar belkı yok ebesının aaa dıceksınız ama vallahı yalan degıl 30.5 ust yazdım. 4.40 kala 25 sayı vardı ve yıne mola geldı :) arkdsalr gercktn o 6 sayıda son 4.40 kala gelmedı 4 sayı tek geldı... gercktn ıyı degılımmarkadaşlar valla şu 1-2 aydır hep kaybediyorum yalan yok 1 arkadaşımla beraber yapıyoruz kuponları kafayı yedik son 1 ayda.. aklıma şöyle bir fikir geldi ilerleyen günlerde bu kaybedenler kulübüne destek veren arkadaşlarla bir rolling yapalım aramızda şansın dönmesi için bakalım aramızdan kimleri atabileceğiz dışarı kazananlar kulübüne 1 hafta içinde yaparız bir rolling yorum yapmak isteyen yapsın değişik fikirleri olan yazsın sonuçta yalnızmıyız değilmiyiz görelim saygılar
Dün beş maç kombine 23 lira oran rosenborgtan yattı217 tl veren kupon kazandı ben dk90da Sakarya 3-0 biter die bozdum 1dk sonra gol geldi sinirden ağlayacam.
valla kasam yok sıfırımmlistede olmak istiyormusun kral :)