- 20 Ocak 2020
- 1,268
- 249
Tamam abim sen ne dersen okardeşim maalesef cepbank limitimde kalmamış 1 saat bekle ben @FastGhost kardeşime atarım oda sana papara ile gönderir mesaisi başlasın haber verir etiketi görünce
Tamam abim sen ne dersen okardeşim maalesef cepbank limitimde kalmamış 1 saat bekle ben @FastGhost kardeşime atarım oda sana papara ile gönderir mesaisi başlasın haber verir etiketi görünce
harbi bahtsız bedevi grubuna senide alalım biz ya :)Tamam abim sen ne dersen o
sana lüfer var istermisin :) ızgaraBana yokmu abi bi cigara parası
Ama liste başı olsunharbi bahtsız bedevi grubuna senide alalım biz ya :)
10 günde 3k ödül dağıttım forumda papara limitlerim patlak hep :)kardeşim maalesef cepbank limitimde kalmamış 1 saat bekle ben @FastGhost kardeşime atarım oda sana papara ile gönderir mesaisi başlasın haber verir etiketi görünce
40 50 çıkmazmı hacı baba öğrenciye bu iş sevabı büyük :)10 günde 3k ödül dağıttım forumda papara limitlerim patlak hep :)
50tlmi lazım40 50 çıkmazmı hacı baba öğrenciye bu iş sevabı büyük :)
ben sana atayım sende buöğrenci kardeşe gönder bi zahmet sana papara atsın sanada zahmet oluyor ama50tlmi lazım
Önce papara limitime bakmam lazım bekleyinben sana atayım sende buöğrenci kardeşe gönder bi zahmet sana papara atsın sanada zahmet oluyor ama
limit kalmamış derse sen git bi iskele bul atla @Caner52 hahaha :)Önce papara limitime bakmam lazım bekleyin