Halmstad 2
Gorus Okan ayar versin 2 defa bonus aldım Bi sıkıntı olmadı erken bile bitti birindeÇevrim 850 de sabit kaldı. En güzeli Okan beyle görüşmek sanırım. @emana22
Ekli dosyayı görüntüle 23487 Ekli dosyayı görüntüle 23488 Ekli dosyayı görüntüle 23489
Hahahah abi alınacak takılmayız ama gerci sende alınacak tip de yok siki tassagına denk takılıyorsun burda :)@emana22 bak burasi senin burdan çıkma :) ham yaparlar seni :)
Çünkü siki taşağına denk sonerinHahahah abi alınacak takılmayız ama gerci sende alınacak tip de yok siki tassagına denk takılıyorsun burda :)
Aaa ne ka ayıp ne kaaa ayıp :) alinmam merak etme en fazla tinlamam olur biter :)Hahahah abi alınacak takılmayız ama gerci sende alınacak tip de yok siki tassagına denk takılıyorsun burda :)
@emana22 herkesi kendine benzetmeye başladın :)Çünkü siki taşağına denk sonerin
Emanayla ben konuşmuyorum mümkünse benimle muhatap olmasın hahahaha@emana22 herkesi kendine benzetmeye başladın :)
La zaten bunlar yuzune uyarı alıyorum ben sıkıntı olmuyorum dede den torpilliyim diye de bunlar Bi gun tarraklara gelecek ama ne zaman :)@emana22 herkesi kendine benzetmeye başladın :)
La zaten bunlar yuzune uyarı alıyorum ben sıkıntı olmuyorum dede den torpilliyim diye de bunlar Bi gun tarraklara gelecek ama ne zaman :)
HahahMilleti yoldan çıkarma sende :) sen fazla oldun çıkışta bekle beni :)))))
Edirne semalarında takılıyor@emana22 sen benim sinir yerimi görmedin heralde gosteriverem sana sinirli yerimi :) adres ver bana adres :))
İstanbul sultangazi acık adrese gerek yok herkes tanır karabayır de yeter :)@emana22 sen benim sinir yerimi görmedin heralde gosteriverem sana sinirli yerimi :) adres ver bana adres :))
Kaç kişi ile karsilayacan beni mahalleli yetmez de :) o değil de @Dede tinlamadi beni :)İstanbul sultangazi acık adrese gerek yok herkes tanır karabayır de yeter :)
Pc basında degildir kimseyi tınlamayan bç yapısı var zaten :) papara no verim 50 tl ye ulasırım kendisine Bi ara bu modaydı amk kalem mudurlugunu yapıyordum :)Kaç kişi ile karsilayacan beni mahalleli yetmez de :) o değil de @Dede tinlamadi beni :)
Sen telefon no ver ordan mobil ödeme ypyim ben sana :)))) hem aga bugün kredi kartını falan hep ödedim para kalmadj :)Pc basında degildir kimseyi tınlamayan bç yapısı var zaten :) papara no verim 50 tl ye ulasırım kendisine Bi ara bu modaydı amk kalem mudurlugunu yapıyordum :)