- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
Geçmiş olsun
Ya Fırat Bi git ya :) s*kin sagolsun telafi ederiz@emana22 başkan özür dilerim :/
@Felicilianolopez dun Ku value oran gelmis lan amk iy 71. 5 ust oynadım Keske ms 2 verseydim 3.30 oranı vardı
Abi benim İcin virgul o kufur yazarken :) o olmayınca cumleler anlamını yitiriyorAbi sen küfürsüz duramiyormusun :) yalnız sana da yakışıyor :)
Sacma bir şekilde oran vermişlerdi üstadxAbi benim İcin virgul o kufur yazarken :) o olmayınca cumleler anlamını yitiriyor
Macı izledim dep rezaletti nasıl almıs anlamadımSacma bir şekilde oran vermişlerdi üstadx
BEtmoy dan 2 defa yatırdım 2 kere cektim yuzde 150 hosgeldin var dene istersen Okan bey gonderdi de yada ben wp den yazayım onlara istersen bonus cok iyi denenir 7 katı 1.70 oran@emana başkan betmoyun deneme bonusuna girmeyi dusunuyorum da güven vermiyor var mi aklında başka buro
Başkan 150yse süper 400 yatircam. Sana zahmet wp dan konussanaBEtmoy dan 2 defa yatırdım 2 kere cektim yuzde 150 hosgeldin var dene istersen Okan bey gonderdi de yada ben wp den yazayım onlara istersen bonus cok iyi denenir 7 katı 1.70 oran
Fırat tamam numara mı ver bana yazsın direk dedi +356 9991 0639Başkan 150yse süper 400 yatircam. Sana zahmet wp dan konussana
48 saat çekim süresi belge onayı vb. uymadi başkan normal kombine yapayım bonussuzFırat tamam numara mı ver bana yazsın direk dedi +356 9991 0639
Ne 48 i ne belgesi la :) yok oyle bisi al bonusunu 1.70 oran tekşi de dondur gitsin48 saat çekim süresi belge onayı vb. uymadi başkan normal kombine yapayım bonussuz
Whatsappa baglanamadim ya
Fırat telini yaz bana vereyim begendigim de sil tekrar@emana22 başkan wp bulunmuyor fyuksek kullanıcı adı diye soylesene adamlara 400 yatircakmis dersin
..Fırat telini yaz bana vereyim begendigim de sil tekrar
200 yatır Fırat 400 cok olur ben sorunsuz calıstım ama sen yine de cok yukselme 200 iyidir555 045 35 93