Bir bakayım başkanYaklaşık 1 saattir giremiyorum tatar
Bir bakayım başkanYaklaşık 1 saattir giremiyorum tatar
Beyler kpnuya turp sıkıcam ama bu bets10a mobil üzerinden giriş yapabilen var mı
Aga allahima bendede kurus yok ya oyle parasizmki ah az olsa bayrami guzel gecirirdim disardada gene amelelik yapacam gibi bakalim :(@metin patlat bir 20 likte ciroya Akalım
@berkayunal baglanıyoruzAga allahima bendede kurus yok ya oyle parasizmki ah az olsa bayrami guzel gecirirdim disardada gene amelelik yapacam gibi bakalim :(
ALLAH kimseyi parasiz birakmasin denilecek haldeyim durumum.kötu hayirlisi diyelim@berkayunal baglanıyoruz
Allah yardımcın olsun başkanALLAH kimseyi parasiz birakmasin denilecek haldeyim durumum.kötu hayirlisi diyelim
Kardesim gecen hafta 1k 1k basıyorfun o gunde dedim agır ol dikkatli ol degerini bil diye Keske dinleseydin biz cok gectim o yollardan yazık oldu guzel kasa vardıALLAH kimseyi parasiz birakmasin denilecek haldeyim durumum.kötu hayirlisi diyelim
aga neye baglanıyoruz hiç anlamadm@berkayunal baglanıyoruz
Çık forumdan hemen 0 tl de olsa 45k da olsa aynı durumu yaşıyormuş@metin 0 tl de olsa 45k da olsa aynı boktan durumu yaşıyorsun bizzat denedim
Aga ciroya el ele ci-ro-bet Cirobetaga neye baglanıyoruz hiç anlamadm
0 ım ben ya, 2 gündür denedim ciroyu beceremedim, bi kere çekim yaptım onda da hepsiburadadan bişeyler aldım, 1 ini geri iade ettim paramı geri göndermelerini bekliyorum.Aga ciroya el ele ci-ro-bet Cirobet
Evet,tek gole yatmasam 10bindi suanda napalim olan olmus artik yapacak bisey yok yaKardesim gecen hafta 1k 1k basıyorfun o gunde dedim agır ol dikkatli ol degerini bil diye Keske dinleseydin biz cok gectim o yollardan yazık oldu guzel kasa vardı
Param kalmayinca ben :d0 ım ben ya, 2 gündür denedim ciroyu beceremedim, bi kere çekim yaptım onda da hepsiburadadan bişeyler aldım, 1 ini geri iade ettim paramı geri göndermelerini bekliyorum.
Bende para oldumu hemen sikintidan 0 liom lanet olsun@metin 0 tl de olsa 45k da olsa aynı boktan durumu yaşıyorsun bizzat denedim
aga valla bir yerde paran olup onu geri beklemek ve ne zaman alacagını bilememek muhattapın olmaması da çok kötü sinirden meraktan için içini yiyorParam kalmayinca ben :d
Allah dusurmesin ne diyelim :(aga valla bir yerde paran olup onu geri beklemek ve ne zaman alacagını bilememek muhattapın olmaması da çok kötü sinirden meraktan için içini yiyor