Sana da tebrikler ;)goooooool ukrayna
Sana da tebrikler ;)goooooool ukrayna
Tebrikler10 15 dakikadır yazmaya çalışıyorum yazamıyorum teşşekürler beyler sinerjinize kuvvet.
hacım necmı kendıne gelsın dmden yazdıklarımı atsın sadece kabılem ve ben neler yaptık ukraynanın son dakıkasını bıldık fransa skorunu bıldık :)sana ne dedim ben baron :)
benimki portekizden gitti necmiyi kazandırdık :)Sana da tebrikler ;)
o bizide yakti sifirlatti ya serefsizlerbenimki portekizden gitti necmiyi kazandırdık :)
90+ da iptal birde p6 verilmedi kara listeye aldık porto yuo bizide yakti sifirlatti ya serefsizler
biz dm den yazmayı bilmiyoruz kardeş direk buradan işimiz tekrar tebrikler @BARON NECMİhacım necmı kendıne gelsın dmden yazdıklarımı atsın sadece kabılem ve ben neler yaptık ukraynanın son dakıkasını bıldık fransa skorunu bıldık :)
Yarin gel dostum idda bayinde ise başlakabileye ihtiyacı olan dm :)
ahahahha laf mı sokuyorsun anlamadım baskan bız skorları vermışız adama işimiz yalakalık degıl merak etme sen burda kabile diye makara yapıyoruz şansımız gelmış tutmuş ne konuşuyon senbiz dm den yazmayı bilmiyoruz kardeş direk buradan işimiz tekrar tebrikler @BARON NECMİ
abi rahat olsun dedık bılıyoruz skorlar bu kalibemle ben savaşa girer kazanırımYarin gel dostum idda bayinde ise başla
mavean işine bak gece vakti ne konuşuyon sen vs tamam mı kardeş hadi tutmayayım ben seni ne güzel işte bak bilmişssiniz kendi kuponundada bilseydin skorları keşkeahahahha laf mı sokuyorsun anlamadım baskan bız skorları vermışız adama işimiz yalakalık degıl merak etme sen burda kabile diye makara yapıyoruz şansımız gelmış tutmuş ne konuşuyon sen
kardeşim ben burda bak tertemiz konuşmuşum kımseyle husumetım yok sen ne ayak saldırı tımıne geçtin makaramızı yapıyoruz biz hep burda kendı kendıne yok dm atmayız falan sankı adamdan para istedik bir şey istedik gerçi sen sana karşı gelen kım varsa saldırıyorsun senınle pek bir şey konuşmaya gerek yok bu güzel gnde adam kazanmışmavean işine bak gece vakti ne konuşuyon sen vs tamam mı kardeş hadi tutmayayım ben seni ne güzel işte bak bilmişssiniz kendi kuponundada bilseydin skorları keşke
Abi boşver uzatmamavean işine bak gece vakti ne konuşuyon sen vs tamam mı kardeş hadi tutmayayım ben seni ne güzel işte bak bilmişssiniz kendi kuponundada bilseydin skorları keşke