- 13 Şub 2019
- 6,844
- 8,461
alt yapı diyolar da siteler yapıyor ben birdeen fazla betco aalt yaapılı sitede para tutuyorum mesele bazı maça limit yiyorum öteki sitede serbest alabiliyorumMaçlara özel limit var kardeşim :)
alt yapı diyolar da siteler yapıyor ben birdeen fazla betco aalt yaapılı sitede para tutuyorum mesele bazı maça limit yiyorum öteki sitede serbest alabiliyorumMaçlara özel limit var kardeşim :)
En guzelini yapmissin tebrikler bu sansizligi kirmisken senin ustelemiyelim :)210 lira için riske etmeyelim dedim. :)
seninde kesene bereket kardeşim kazancın daim olsn@FastGhost @Cesur87 @buraksk @lacosste @Ozzys @acarbey02400 paparaları atabilirsiniz özelime.
Sinerjilerinize sağlık
Teşekkürler tekrar@FastGhost @Cesur87 @buraksk @lacosste @Ozzys @acarbey02400 paparaları atabilirsiniz özelime.
Sinerjilerinize sağlık
J@FastGhost @Cesur87 @buraksk @lacosste @Ozzys @acarbey02400 paparaları atabilirsiniz özelime.
Sinerjilerinize sağlık
Silebilirsin başkan1373645449
M. Ç alınca söyle kanka sileyim
Kesene bereket yavrum allah daha çok versin hakkaniyetli davrandığın için ayrıca teşekkür ederim kendim özelimde değil anladınSilebilirsin başkan
Tebrikler hocam güle güle harcaman dileğiyle.Kazanan arkadaşlarada tebrikler :)@FastGhost @Cesur87 @buraksk @lacosste @Ozzys @acarbey02400 paparaları atabilirsiniz özelime.
Sinerjilerinize sağlık
attım özele reis kesene bereket@FastGhost @Cesur87 @buraksk @lacosste @Ozzys @acarbey02400 paparaları atabilirsiniz özelime.
Sinerjilerinize sağlık