Senin yerine saydim kufurleri o elemana icim rahatladi ardindan BANNEDSen iyiki denk gelmedin emrah :) Zaten uçurumun kenarındasın tuzu biberi olurdu o eleman :) Kendimi sabırlı sanan ben bile küfürün eşiğine geldim . Seni düşünemiyorum
Senin yerine saydim kufurleri o elemana icim rahatladi ardindan BANNEDSen iyiki denk gelmedin emrah :) Zaten uçurumun kenarındasın tuzu biberi olurdu o eleman :) Kendimi sabırlı sanan ben bile küfürün eşiğine geldim . Seni düşünemiyorum
Bak ben isin o kismini dusunemedim bide olayin o tarafi var roliinglerden geleni bagislayalim diyoruzda dedigin cok dogruİddaa parası ile olmasına gerek yok yalnız bunun ek olarak belirtmek isterim ki sidik ile abdest alınmaz lutfen süte pislik karıstırmadan yapalım ki 10 tl ile kimse fakir olmaz varsın sigarayı 3 gun azaltın aradaki fark cıkacaktır
yürekmiş kürekmiş sanalda konuşulacak şeyler değil. daha dün gelmiş adamlar bilmem ne yapıyor falan diye cümle kurma yetkisine sahip değilsin sen. faydamın dokunacağı kişiler vardır elimden geleni yaparım yapıyorum ama çıkıp her konu her başlık altında ben yaptım ben verecem diye bağırmayı sevmiyorum. hemen her konunun altına algı yapmaya çalışman dolaylı yoldan laf atman ayıp şeyler. seni kafaya takıp 3 sn düşünmem rahat ol vay efendim dün gelmişler konuşuyorlar o yüzden yattı kupon dedin bende sana özelden biz konuştuk diyemi manchester city gol atmadı diye sordum bana sakın akıl vermeeee ben bilirim ben eskiyim burda gibi saçma bi cevap verdin farkına vardıysan cevap bile vermedim sana :) sözün özü bırak herkes istediği gibi davransın mahallenin muhtarı değilsin senbak kardeş senin gibi vasıflı arkadaşlar daha öncede çıktı forumda artık ben bi şey demiyorum ben farkında değilsin sonraki rollinglere katılmadım özelden çok arkadaş yazdı abi yapma diye en son bir rollinge katıldım çıktı oda sen geçen seferden takıntı yaptın bana galiba önce bir kaç kişiye faydan dokunsun ondan sonra çık konuş burada kurada şansım yok dedim çıktı dün sende rollinge öğrenci bir adam için katılıp çıkarsa ikramiyeyi ona vereceğini yazacak kadar yürek varsa onuda yaz buraya göreyim
Cesur! Biz zaten günahkar insanlarız.Bak ben isin o kismini dusunemedim bide olayin o tarafi var roliinglerden geleni bagislayalim diyoruzda dedigin cok dogru
Orasi oyle tabi derin konular o konular ihtiyac sahiplerine ulastiktan sonra sikinti yok onlar adina gunah zaten bizim gunahimiz oylede boylede cekersek biz cekicez niyet onemli insanin icindekiCesur! Biz zaten günahkar insanlarız.
Hırsızlık değil, hainlik değil. Amacımız, bizi yıllardır sömürenlerden, az, buçuk sömürebildiğimizi, elimizden geldiği kadar, ihtiyacı olana iletebilmek...
Bağışladığın kişiler bu durumdan sorumlu değil ki...
Önemli olan kişi her kimse ihtiyacının giderilmesi...
Maskeli beşler Kıbrıs'ta, Mehmet Ali Erbil, diyor ya;
"Ne garibanı, ne yetimi oğlum, asıl onlar, garibanın, yetimin hakkını yiyorlar"
Bu günahsa, ben üstlenirim...