İrite demek istiyor :)İl
İlfirit ne knk s un gk
hadi bakalım iyi gecelr kardeşim geç bile kalmışssın senBeyler iyi geceler yarın mesai var benim erken kalkicam.
@brcn1453 dostum inşallah sorunsuz gelir.
yazdım senide çekilişe yakalarsakBeyler iyi geceler yarın mesai var benim erken kalkicam.
Rusların bi lafı var cumartesi günü eşekler ve türkler çalışır pazar günü ise türkler derler kanka düşün yaniBeyler iyi geceler yarın mesai var benim erken kalkicam.
Kanka benim işler biraz karışık. Türk telekom da saha sefiyim. Kriz diye bize bi ücretsiz izne ayırdılar. Izin bitti. Çıkalım diye beni Denizliden Afyona görevlendirdiler 6 ay. Sağlık sorunlarını öne sürüp 3 ay ucretsiz izin aldım. Dava açmıştım. Yürütmeyi durdurmak için acmistimyrica mobbing için. Yürütmeyi durdurma verildi. Geçen hafta şimdi mobbing davası sürüyor. O yüzden müdürlük baskı yapıyor beni saha sefliginden alıp satisa verdiler. Bizim satıscılar pazar günü de çalışıyor maalesef. Şimdilik sesimi çıkarmıyorum. Il müdürü gidici bizim mobbing davasından dolayi genel müdürlük ellicek. Mecbur pazarda çalışıcam belli bir süre.Rusların bi lafı var cumartesi günü eşekler ve türkler çalışır pazar günü ise türkler derler kanka düşün yani
O mobbing yapan bütün yönetcilerin amk. Şerefsizler. Kanka o yüzden demedim sana alınma hani sadece biz çalışıyoruz pazar günü eşek gibi o yüzden yazdım rusların dediğini pazar günü bizden başka çalışan ülke yok dünyada araplar bile çalışmıyorKanka benim işler biraz karışık. Türk telekom da saha sefiyim. Kriz diye bize bi ücretsiz izne ayırdılar. Izin bitti. Çıkalım diye beni Denizliden Afyona görevlendirdiler 6 ay. Sağlık sorunlarını öne sürüp 3 ay ucretsiz izin aldım. Dava açmıştım. Yürütmeyi durdurmak için acmistimyrica mobbing için. Yürütmeyi durdurma verildi. Geçen hafta şimdi mobbing davası sürüyor. O yüzden müdürlük baskı yapıyor beni saha sefliginden alıp satisa verdiler. Bizim satıscılar pazar günü de çalışıyor maalesef. Şimdilik sesimi çıkarmıyorum. Il müdürü gidici bizim mobbing davasından dolayi genel müdürlük ellicek. Mecbur pazarda çalışıcam belli bir süre.
onun bunun çocuğu heryerde aramadığın kadar insan ekmeğiyle oynamak bu kadar kolaymı ya kul hakkına girer bu bilmezlermi ?Kanka benim işler biraz karışık. Türk telekom da saha sefiyim. Kriz diye bize bi ücretsiz izne ayırdılar. Izin bitti. Çıkalım diye beni Denizliden Afyona görevlendirdiler 6 ay. Sağlık sorunlarını öne sürüp 3 ay ucretsiz izin aldım. Dava açmıştım. Yürütmeyi durdurmak için acmistimyrica mobbing için. Yürütmeyi durdurma verildi. Geçen hafta şimdi mobbing davası sürüyor. O yüzden müdürlük baskı yapıyor beni saha sefliginden alıp satisa verdiler. Bizim satıscılar pazar günü de çalışıyor maalesef. Şimdilik sesimi çıkarmıyorum. Il müdürü gidici bizim mobbing davasından dolayi genel müdürlük ellicek. Mecbur pazarda çalışıcam belli bir süre.
Estağfurullah kardeşim ne alınması. Pazar bende çok nefret ederim çalışmaktan. Uniden mezun oldum olalı ilk defa çalışacağım :)O mobbing yapan bütün yönetcilerin amk. Şerefsizler. Kanka o yüzden demedim sana alınma hani sadece biz çalışıyoruz pazar günü eşek gibi o yüzden yazdım rusların dediğini pazar günü bizden başka çalışan ülke yok dünyada araplar bile çalışmıyor
Abi bilirler bilmezler mi umurlarinda değil sadece. 7 yıldır çalışıyorum. Saha da modem bağlamaya giderdim. Çalıştık yükseldik. Bizim yerimize akrabalarini alacaklardır.onun bunun çocuğu heryerde aramadığın kadar insan ekmeğiyle oynamak bu kadar kolaymı ya kul hakkına girer bu bilmezlermi ?