- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Usl olsaydı kupon inanırdım :) cozduler ligi ilk hafta ki oranlar yok eskiye dondu oranlar ama yine de umüğünü sıktık ufak kasa ile suan ki macınBeni taniyanlar nasilda biliyor :) ben 100k bassam 1.25e basmam zaten :)
Usl olsaydı kupon inanırdım :) cozduler ligi ilk hafta ki oranlar yok eskiye dondu oranlar ama yine de umüğünü sıktık ufak kasa ile suan ki macınBeni taniyanlar nasilda biliyor :) ben 100k bassam 1.25e basmam zaten :)
32432534 .5 üstte basarsın haklısın ordan çakmalıydık
Usl olsaydı kupon inanırdım :) cozduler ligi ilk hafta ki oranlar yok eskiye dondu oranlar ama yine de umüğünü sıktık ufak kasa ile suan ki macın
Gecen hafta 2k vardı paparada erkeklik yaptık bugun 0 olan paparadan 200 tl cepten attık lafımızı yemeyiz diye :) sans yok ama yiyeceksin bi toplasam ilk sende sans parası 50 tl sozum söz ayrıca gecen de dedigim gibi o gunu unutmam2 sut 2 gol sansli günündesin ... Bugün de emana22 parasi yiyemedik ... süperlige de cıktiniz hani :(
Ben gecmis olsun bile demedim 100 bin lan bu borumu ama yatan adama uzuldum yazik olmus diyicrmde bunu basanin illa bunu cikaracagi para vardir
Gecen hafta 2k vardı paparada erkeklik yaptık bugun 0 olan paparadan 200 tl cepten attık lafımızı yemeyiz diye :) sans yok ama yiyeceksin bi toplasam ilk sende sans parası 50 tl sozum söz ayrıca gecen de dedigim gibi o gunu unutmam
ulan ne gunlerdı be mls nın dılı olsada konussaBugünler geri gelir mi ? Ekli dosyayı görüntüle 60889
La 4.5 ust 2.15 girilir ya macı izledim pek bisi yok ama burası usl burda gol olmalı olacaktırreal monarchs ne yapmaktadir 3 sut 3 gol @emana22
La 4.5 ust 2.15 girilir ya macı izledim pek bisi yok ama burası usl burda gol olmalı olacaktır