- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
neyse sağlık olsun. Kendisi birkaç hafta sonra bi yalanla geri gelir zaten
Surda ilk foruma geldiğimde ilk gün bir kişi @acarbey dediki usta dedi 50 TL lazım dedi çıkardım verdim kendiside geri 2 3 saat içinde geri gönderdi daha bir çok alisverimizde olduda insan güvenmek istiyor üç beş kişi de gelip içine edince insanda güven kalmıyor70 tl icinde böyle bir şey yaptıysa vallahi yazıklar olsun ya. Gerçi miktarı önemli değil 7000 tl içinde yapılmaz orası ayrı ama ne bileyim ya valla yazıklar olsun
1-2 saat içinde dönmezse süresiz banlanması gerekir diye düşünüyorum. Bildigin hırsızlık yani buneyse sağlık olsun. Kendisi birkaç hafta sonra bi yalanla geri gelir zaten
Kendisine ulaşım sağlanamazsa önce özel mesajı kapatılacak daha sonrasında gerekirse forumdan uzaklaştırma alacaktır.geçen rolling tuttu para istedi ayrıca efsane kupon ... diyip tutarsa arkadaşlara para dağıtacam dedi kupon tuttu dağıtmadı kaç kişiyi kandırmaya çalıştı konularda son olarak da bu olay. Evet müdahale edemezsiniz ama kişinin yaptığı şey dolandırıcılık. Bu üye banlanmadığı sürece bilinçsiz kişiler defalarca kandırılacak. Ha bir de ondan önce de para sözü verip vermemişti.
Surda ilk foruma geldiğimde ilk gün bir kişi @acarbey dediki usta dedi 50 TL lazım dedi çıkardım verdim kendiside geri 2 3 saat içinde geri gönderdi daha bir çok alisverimizde olduda insan güvenmek istiyor üç beş kişi de gelip içine edince insanda güven kalmıyor
Sponsor sitelerde mutlaka hesabı vardır destek istenip yardımcı olabilirler en azından iletişim numarası vardir. Ancak sponsor site iletişim bilgilerini vermeyedebilir gizlilik diyebilir.
Forumdaki üyelerin gizliliğinden yanayız fakat dolandırıcılık söz konusu olduğu ve çok fazla tepki geldiği için ilgili üyenin (@gknshn88)neyse sağlık olsun. Kendisi birkaç hafta sonra bi yalanla geri gelir zaten
Başkan aklımdaki kişiler yardım etmeyince bende güvenmek zorunda kaldımGeçmiş olsun kardeşim betasusda çekim seçeneği olarak jeton olsa çekip atacaktım olmayınca yok maalesef yazdım üzüldüm valla
bu elemanın isim soyismini ver papara h.nosunu papara firmasına beni dolandırdı de
eğer papara hesabını kapatmazlarsa bana söyle bu lavuğun 7 ceddini bulurum
eğer bugün sana bu *** sana göndermezse bugün ben gönderirim sana
bu elemanın isim soyismini ver papara h.nosunu papara firmasına beni dolandırdı de
eğer papara hesabını kapatmazlarsa bana söyle bu lavuğun 7 ceddini bulurum
eğer bugün sana bu **** sana göndermezse bugün ben gönderirim sana