YıkıldıkJETONDA MİNUMUM GÖNDERİM TUTARI 10 TLDİR.
YıkıldıkJETONDA MİNUMUM GÖNDERİM TUTARI 10 TLDİR.
Jeton gönderimi sevaplara dahil mi? :)At jeton nonu 4 tl vardi sevap kasak az :ROFLMAO:
Eskiye donmussun 2 gundur farkediyorum da bisey yazmak istemedim richrlison u herkez bilmez ama leaderi herkes taniyo :ROFLMAO:Hiç nickimizi farkeden yok :/
Ben fark ettimde oburune ne oldu otomatikmi degistiHiç nickimizi farkeden yok :/
Yok be, başımın etini yedi. :ROFLMAO: @LeadeRJacKBen fark ettimde oburune ne oldu otomatikmi degisti
Biraz surundurseydinYok be, başımın etini yedi. :ROFLMAO: @LeadeRJacK
En son ''kanka bir yıllık otobüs bileti vereyim gözünün yağına tavada yumurta kırıp ekmek bana bana yiyeyim düzelt n'oluuur'' yazdı amma. :rolleyes::LOL:Biraz surundurseydin
Gerek yok hocam icimden geldi bi kere de hesaba gecmedi bekliyorum gecsin aticam sen bana jeton numarani at wterli13 gönder 10tl gönderiyim
Aq 2 gündür 4 defa değiştirdi, en sonunda doğru yapması için ‘ konum at balkonu daireye katak ‘ dedim öyle dogru ismi yazabildiBen fark ettimde oburune ne oldu otomatikmi degisti
Ppyi de değiştir tam olsunHiç nickimizi farkeden yok :/
Buna alışmıştık zaten diğeri tuhaf geliyordu iyi olmuş :) :) :)Hiç nickimizi farkeden yok :/
ziraat için qr kod bile yok diğer bankalar yok bendehızlı qr yapıyorum ben masraf yok bişey yok