Won cek 1 tanesine :)
Won cek 1 tanesine :)
Sen has adamımsın paulasamam seni kimse ile :)Umarim beni her tarafta kullanmazsin
La yine beni saymadı , ben gidiyorum .Tskler beyler baba bugun cok formda :) saydığım 3 arkadas size ulasırım Bi kupon daha gelecek :)
La sen bi dur ortalık karısık zaten manyak Emrah abin seni unutursa kalbi kurusun :)La yine beni saymadı , ben gidiyorum .
Daha cevrim varCek parayi abi @emana22 :)
Anladim hayirlisi olsun Abi :)Daha cevrim var
Sensiz olurmu hic listeye bile yazmio seni garantidesin sen ;)La yine beni saymadı , ben gidiyorum .
Sigortalı adam gelmis ne diyor ya :) bunu da paylasmadım yatmısSensiz olurmu hic listeye bile yazmio seni garantidesin sen ;)
Bize haber vermedin diye oldu bunlar hep .Sigortalı adam gelmis ne diyor ya :) bunu da paylasmadım yatmıs
Arada nazar boncugu sart boyle kanka yoksa tepe taklak gideriz :)Sigortalı adam gelmis ne diyor ya :) bunu da paylasmadım yatmıs
Yok la beklicem su feyenord bi baslasın :) bu arada asıl kupon atd madrid paok psv alır onun gelmesi lazımKupon geliyor hissediyorum :)
Bize karada ölüm yok bu hafta :) bu @sonerx abiye ragmen :)Arada nazar boncugu sart boyle kanka yoksa tepe taklak gideriz :)