Fenerbahce de 17 de 16 yapıp rekor kıranPavalı köpeklerde kulup şuan ayqut qocamanızıda alın gidin
yemin ederim passoligimi uzatmadım ya sırf zevk alamicağım için sinir stress yapacağım için kadıköye gitmiyorum 1 yıldır passoligimi uzatmadım kart cüzdanda duruyor niye gidicem abi durduk yere niye sinir stres yapıcam bundan sonra hak etsinler 2 misli varım ama bu şekilde yokum arkadaşValla agızına Saglık kardesim olan bizim gibi renk sevdalılarına oluyor ben sabah 5 de evimden cıkıp kombine kuyruğuna girdim forma al urun al dedi 1.5k urun aldım ama ben bunlara serefsiz derken omrunde maca gitmemis kulube 1 tl sii girmemis 15 yasındaki cocuklar yuzunden twetter dan hoca geliyor takımın basına
Nidanlar bizim nosanlar alın size Nisan kopekler sizi :)Ronaldoyla messiyi alsa takım aykut kocaman ikisinide aynı anda oynatmaz, messiye de desene lan koşmuyor diye yedek oynatır adam messiyi
Yok 1 lira katkı vermem bu köpeklere dedim forumda sene bası dedigim de cıktıyemin ederim passoligimi uzatmadım ya sırf zevk alamicağım için sinir stress yapacağım için kadıköye gitmiyorum 1 yıldır passoligimi uzatmadım kart cüzdanda duruyor niye gidicem abi durduk yere niye sinir stres yapıcam bundan sonra hak etsinler 2 misli varım ama bu şekilde yokum arkadaş
Sen verme lan stad doluyor zaten azizci ve aykut kocamancı kesimi temizledikYok 1 lira katkı vermem bu köpeklere dedim forumda sene bası dedigim de cıktı
Zicoyu yedi yetmedi, mehmet topuza 9 milyon euro verdi guizaya 17milyon euro verdi, maldonado diye bir futbolcu aldı, alper potuğu aldı yetmedi daha bir ton sayarım bir ton klubü hayvan gibi borçlandırdı o köpeğin pisliklerini temizliyoruz şimdi
Nisana kac gun kaldı :)Sen verme lan stad doluyor zaten azizci ve aykut kocamancı kesimi temizledik
Kocaman akıllı adam. Her maçta puan almak için oynuyor, ana hedef kaybetmemek. Sporcuyum diyen adam kaybetmemenin ne kadar büyük bir olay olduğunu bilir.Fenerbahce de 17 de 16 yapıp rekor kıran
UEFA da yarı final ile en basarılı olan
Futbolcu olarka en fazla gol atan
3 temmuzdan sonra 1 ayda butun sacları beyazlayan delikanlı kocaman gururumuza dedigin seylere bak utan lan biraz utan kopek
Kudurunnn ben mutluyum umrumda değil, takımımdan memnunum yenilsek bile top oynuyor takım, Ts deplasmanıdna da öyleydi, bu maçta öyle alanya maçıda öyleydi, kadıköyde gsye boşalırız hiçbişey olmaz, takım top oynamıyor desen anlarımda her maç %70 topla oynuyor hayvan gibi mücadele ediyor, takımın kalibresi bu, oyuncu yok, sizin başkanınızın yüzünden transfer yapılamıyorNisana kac gun kaldı :)
Hmm, konya neden küme düşüyorKocaman akıllı adam. Her maçta puan almak için oynuyor, ana hedef kaybetmemek. Sporcuyum diyen adam kaybetmemenin ne kadar büyük bir olay olduğunu bilir.
Asıl olay kazanmak değil, kaybetmemektir.
Tavsan tavsan.Kudurunnn ben mutluyum umrumda değil, takımımdan memnunum yenilsek bile top oynuyor takım, Ts deplasmanıdna da öyleydi, bu maçta öyle alanya maçıda öyleydi, kadıköyde gsye boşalırız hiçbişey olmaz, takım top oynamıyor desen anlarımda her maç %70 topla oynuyor hayvan gibi mücadele ediyor, takımın kalibresi bu, oyuncu yok, sizin başkanınızın yüzünden transfer yapılamıyor