Aynen kardeşim,, kısaca avamız ,, Sözümüzün hiç bir değeri yoktur, Ülkeyi yönetmede hiç bir hakkımız yoktur,,Abi siyasette ülkesini düşünen tek bir insan yok hepsi koltuk derdinde onların ahını biz çekiyoruz yanlışlarını biz çekiyoruz kısacası siyasetçiler zengin biz halk ise paralarıyız
Aynen öyle meclisde ne kadar parti varsa hepside Atanın zıttında giden kendi koltuk derdinde olan kişilerdir kılıçdaroğlu ve arkadaşları maalesef chp yi kirletiyor iki ucu boklu değnek kısacası neyi seçicen kimi seçicen hepsi aynı bokun lacivertiAynen kardeşim,, kısaca avamız ,, Sözümüzün hiç bir değeri yoktur, Ülkeyi yönetmede hiç bir hakkımız yoktur,,
Oysa demokrasi kendi düşüncemize uygun kişileri , oy hakkımızı , söz hakkımızı kullanarak , seçmek , ve iktidar yapmak,, İktidarın da kendini seçen halkın ,düşüncesine sahip olarak , ülkeyi yönetmesini yapmasıdır,,
Nerdeeeeeee
Cünkü cogunu akp kazandıbenim anlamadığım neden ilçelerde yenilenmiyor
Cok degil 4 sene önce normalde ciftciyim belli miktar param var yurtdısında cıftcılık yapmayı dusundum tl parasına göre 1.50 tl ya falan geliyor kilosu ama geç kaldık bu şartlarda dolar 6.50 yolundaçok zor ama 1 hafta sonra greencard çekilişi var. Çıkarsa bir saniye durmam bu ülkede.
Sana bana ve pek çoğumuza bu duyguyu yaşatanları Allah kahretsin. Dilimde o kadar acı kelimeler var ki tekmili birden yazasım geliyor. Ama vazgeçelim görecek güzel günlerimiz var daha bu topraklarda.çok zor ama 1 hafta sonra greencard çekilişi var. Çıkarsa bir saniye durmam bu ülkede.
inşallah. bu fetöcüların ülkeyi yönettiğini gördükçe deliriyorum, saçlarım beyazladı.Sana
Sana bana ve pek çoğumuza bu duyguyu yaşatanları Allah kahretsin. Dilimde o kadar acı kelimeler var ki tekmili birden yazasım geliyor. Ama vazgeçelim görecek güzel günlerimiz var daha bu topraklarda.
Matbet Istanbul odemelerini geri istemesin [/QUah asgasdfgOTE]
Cok yazik ettiler cokGüzel TESPİT