- 1 Ara 2018
- 4,259
- 1,850
Vallahi neyim var neyim yok kaybettim 2 tanesine 0 300 lira bascaktim arkadaşlarım manipüle etti bir daha ne derse desinler kendi bildiğine oynicamLa 4 tane nasıl bildin ;) insan bi 10 luk atardi iyi oran vardır
Vallahi neyim var neyim yok kaybettim 2 tanesine 0 300 lira bascaktim arkadaşlarım manipüle etti bir daha ne derse desinler kendi bildiğine oynicamLa 4 tane nasıl bildin ;) insan bi 10 luk atardi iyi oran vardır
Katıldın sen de eksik kalır mısın betasus Toto yaz aramayanerde o etkınlıkler ben goremedım
gordum bi tane bilmişim başını verirler banaKatıldın sen de eksik kalır mısın betasus Toto yaz aramaya
Kazandigimi yarına bir kupona basicam o da gelirse bir tane daha basicam o da gelirse büyük bı rolling yapmayı planlıyorum bakalımgordum bi tane bilmişim başını verirler bana
Bende zamanında bu kupona 100 tl atacaktım canlıdan arkadaş la derbi bu hep 60 dan sonra gol olur parana yazık filan dedi gelirse üzülmeyeyim diye 20 tl atmıştım birebinden sonradan yine üzüldüm 100 atmadim diye ;)Vallahi neyim var neyim yok kaybettim 2 tanesine 0 300 lira bascaktim arkadaşlarım manipüle etti bir daha ne derse desinler kendi bildiğine oynicam
Vay be kötü olmus Cidden ya neyse akillandim artık bir daha aynı hatayı yapmamBende zamanında bu kupona 100 tl atacaktım canlıdan arkadaş la derbi bu hep 60 dan sonra gol olur parana yazık filan dedi gelirse üzülmeyeyim diye 20 tl atmıştım birebinden sonradan yine üzüldüm 100 atmadim diye ;)
Nasıl yaKUPON LOSE
Nasıl oldu anlamadım birşeyler mi döndü lan. Maçkolıkde 9 du ısabetlı sut suan 6 gösterıyor .. sıtede onaylanmadı..
Maçkolıkde 9 ısabetlı sut dıyordu. şuan heryerde 6 ...Nasıl ya
Bı tekrarı izlemek lazım maçınMaçkolıkde 9 ısabetlı sut dıyordu. şuan heryerde 6 ...
adamlar 3 isabetli sut zaten gollerı. 4 tane atamadılar mı 90 dk boyunca şaşırdım vallaBı tekrarı izlemek lazım maçın
malesef 6 yazıyor vay anasını yaMaçkolik yanlış malesef . Uefa resmi siteden bak istersen