Türkiye’yi vuracak kadar cürmü yok İranın merak etme hocamİran, BAE'den kalkan ABD uçaklarından dolayı BAE'yi vuracağını açıkladı.
Yok bu sefer bu olay çok farklı. İt dalaşı boyutunu geçti geçecek. İran büyük oynuyor.
Olurda BAE'yi bu nedenden ötürü vururlarsa bizi de vururlar.
yav bırak Allah aşkına adamlar abd yi nükleer bomba ile tehdit ediyor türkiyenin nükleri blie yok istese türkiyeyi haritadan silmesi yarım saati almaz ..Türkiye’yi vuracak kadar cürmü yok İranın merak etme hocam
dünyanın doğası böyle bro o savaşmassa bu savaşmassa kim savaşacak ...Savaş cahillikten doğar bunların hepsi cahil ve insan canına değer vermeyen mahluklar tüm devlet adamları böyle, olan yine biz gariplere olur şimdi bir ton garip masum çoluk çocuk ölür bir sürü yetim öksüz kalır onlar sıcacık koltuklarında bilgisayar oyunu oynarcasına insan canı ile oynarlar.
Türkiye kan alır :)yav bırak Allah aşkına adamlar abd yi nükleer bomba ile tehdit ediyor türkiyenin nükleri blie yok istese türkiyeyi haritadan silmesi yarım saati almaz ..
Hastayım sizin mahalle atarınıza valla. :)Türkiye’yi vuracak kadar cürmü yok İranın merak etme hocam
Hastayım sizin mahalle atarınıza valla. :)
Türkiye kim arkadaş, güldürmeyin. Tamam aynı ülke vatandaşıyız vs. de dışarıdan da kendimizi görebilmek lazım.
Ülkede ordu yok, ne ile karşı koyacaksın İran'a. Kaldı ki adamlar takır takır ABD'yi vuruyor sana gelince tırsacak halleri yok. Herkes bi' Irak sanıyor ama İran çok başka kafalarda.
Eğer ki bir Irak olsa idi İran, ABD şu saate içinden geçmişti İran'ın.
Dostum tarihi ac bir oku istersen.Bu millet hosafla ekmekle elinde techizati yokken dusmana gecit vermedi.O is o kadar kolay degil.Hastayım sizin mahalle atarınıza valla. :)
Türkiye kim arkadaş, güldürmeyin. Tamam aynı ülke vatandaşıyız vs. de dışarıdan da kendimizi görebilmek lazım.
Ülkede ordu yok, ne ile karşı koyacaksın İran'a. Kaldı ki adamlar takır takır ABD'yi vuruyor sana gelince tırsacak halleri yok. Herkes bi' Irak sanıyor ama İran çok başka kafalarda.
Eğer ki bir Irak olsa idi İran, ABD şu saate kadar içinden geçmişti İran'ın.
Dostum tarihi ac bir oku istersen.Bu millet hosafla ekmekle elinde techizati yokken dusmana gecit vermedi.O is o kadar kolay degil.
O devrin şartları bilek gücü istiyordu. 1900 başlarında olay yavaş yavaş teknolojiye dönmeye başladı. Hele hele günümüz teknolojisinin mimarlarından Hitler'le birlikte olay tamamen bilek gücünden çıktı teknolojiye girdi.Dostum tarihi ac bir oku istersen.Bu millet hosafla ekmekle elinde techizati yokken dusmana gecit vermedi.O is o kadar kolay degil.
O devrin şartları bilek gücü istiyordu. 1900 başlarında olay yavaş yavaş teknolojiye dönmeye başladı. Hele hele günümüz teknolojisinin mimarlarından Hitler'le birlikte olay tamamen bilek gücünden çıktı teknolojiye girdi.
Maalesef günümüz şartlarına göre zayıf bir ordumuz var.
Gönül ister ki gün gelsin şartlar yada bizim içinde bulunduğumuz durum değişsin. Olacak gibi de duruyor ama an itibariyle durumumuz ortada.
Sen ne cins adamsın. Ötürük gibi her yere bulaşma hadi kardeşim.Mod ları engelle butonu niye çıkmıyor bizde, bir tane mod var onu engelleyecemde :)
Sen ne cins adamsın. Ötürük gibi her yere bulaşma hadi kardeşim.
Sen 3. Dünya savaşını yine cepheler açılacak herkes cepheye gidecek falan mı sanıyorsun?Dostum tarihi ac bir oku istersen.Bu millet hosafla ekmekle elinde techizati yokken dusmana gecit vermedi.O is o kadar kolay degil.