Benim arkadaş türknet kullanıyor bayağı hızlı tavsiye ederimSinirlendim internet8 iptal ettircem. Turknet veya vodafoneden almayi düşünüyorum beyler sizce hangisi iyi
vodafone fiber'e 2 ay önce geçtim inanılmaz memnunum tavsiye ederimSinirlendim internet8 iptal ettircem. Turknet veya vodafoneden almayi düşünüyorum beyler sizce hangisi iyi
Türknet iyi Utku ben tekrar ona döneceğim.Sinirlendim internet8 iptal ettircem. Turknet veya vodafoneden almayi düşünüyorum beyler sizce hangisi iyi
Pahalı degil mi superboxsuperbox alın hem heryerde istediğiniz ev şehir il ilçe araba otobüs kullanın hemde sabit 10mb
110 ken aldım ben. 2 kişi kullanıyoruz 55 e geliyor bana. Ama altyapı bilmem ne o geldi bu gitti sıfır sorun yeterki bi priz olsun birde hat çeken bi yerde olPahalı degil mi superbox
Bizim evde şebeke cekmiyor almayayım o zaman110 ken aldım ben. 2 kişi kullanıyoruz 55 e geliyor bana. Ama altyapı bilmem ne o geldi bu gitti sıfır sorun yeterki bi priz olsun birde hat çeken bi yerde ol
Hayret fetö çıkmadı.Yunan hackerler turk telekom dnslerine saldırı düzenleyip konu hakkında makale yazmışlar.
Turknet kraldırSinirlendim internet8 iptal ettircem. Turknet veya vodafoneden almayi düşünüyorum beyler sizce hangisi iyi
Simdi soyle bir sorun var binada boşta port yok . Ariyorum bakmıyorlar ne yapacagimi şaşırdımTurknet kraldır
Lan aynı dert bende de var amk isyerine İnterneti iptal ettim simdi altyapı yok diyorlarSimdi soyle bir sorun var binada boşta port yok . Ariyorum bakmıyorlar ne yapacagimi şaşırdım
Bir kaç forumda okudum sey diyorlar. Bulunduğunuz yere taahhütsüz sabit telefon alacaksınız o şekil hızlıca portu açıyorlar. Port acildiktan sonra iptal edip baglattirin istediğiniz internet firmasından . Abi sen bi dene olursa ben de yapayımLan aynı dert bende de var amk isyerine İnterneti iptal ettim simdi altyapı yok diyorlar