Tuh bende kombin yaptum :P canli kabul etse cevirmistin ben simdiye daaynen knk
Tuh bende kombin yaptum :P canli kabul etse cevirmistin ben simdiye daaynen knk
freebeti kullandıktan sonra serbestTuh bende kombin yaptum :p canli kabul etse cevirmistin ben simdiye da
Valla bilmiyorum :):)Hepiniz kombine yapıyorsunuz ilk freebet tek maça basılmak zorunda
nerde yazıyor ben yanlış mı okudum acabaHepiniz kombine yapıyorsunuz ilk freebet tek maça basılmak zorunda
Ne olacak simdi girdimi dersin bizeArkadaslar İlk Maç Tekli Olmak Zorunda !!! Destek Söyledi
Ooo işimiz var desene herkes kombo yaptıArkadaslar İlk Maç Tekli Olmak Zorunda !!! Destek Söyledi
Ee ne olacak simdiOoo işimiz var desene herkes kombo yaptı
Ne olacak simdi laKombine yapanlara geçmiş olsun
2 0 bitti flora ile zalgris roma ve aik kaldi ama kombine yaptik hayHadi yavru guldur beni ;)
Aik iy atar
Roma iy atar
Flora ev 2 gol iy
Zalgiris iy 2 gol
Valla kanka para olunca Kombine 2-3 oran bulamıyorum şimdi yaptığım kuponlar 7-8 oran tek golden gidiyor2 si geldi bu kupn gelir zaten 10 oran bas 100tl off iste para olamyinca bohle oluo
Aik 1 gol iy roma iy gol napacaz simdi para sifirlanacakmi ya saka gibi tekli neir bide mac oncesi isteniyorValla kanka para olunca Kombine 2-3 oran bulamıyorum şimdi yaptığım kuponlar 7-8 oran tek golden gidiyor
Bende anlamadım valla biraz saçma olmuş desteğe sor bı bakalım ne dicekAik 1 gol iy roma iy gol napacaz simdi para sifirlanacakmi ya saka gibi tekli neir bide mac oncesi isteniyor
Biz mudale edemiyoruz felan diyor anlamadim 20 saate yazio:)Bende anlamadım valla biraz saçma olmuş desteğe sor bı bakalım ne dicek