Hiç sevmiyorum ama burayı ;)Kalaycının sahasında az top koştırmadık hey gidi günler.
Hiç sevmiyorum ama burayı ;)Kalaycının sahasında az top koştırmadık hey gidi günler.
Yenigün mahallesi kankam@ados Sakaryanın neresi!?
Aynen Arifiye de turkcell bayisi var Hakan hoca uğrarsan bir gun selamımı iletir misin?Hiç sevmiyorum ama burayı ;)
Yakınsın baya.Yenigün mahallesi kankam
1.5 dan yattım roma yatırdı olmayınca olmuyor :(şuraya şunu bırakayım da acım azalsın
Ekli dosyayı görüntüle 42151
Butler yok acilin kazanmak lazım ilk peri yoksa portland döşer@Felicilianolopez güzel gidiyor.
Yok 20 ye 10 aldım zaten max çekim 200Miami annesiz takım güven olmuyor daha da girme maça.
kanka önemli birşeyse söyle tam adres vereyim :)@ados Bu yıkılan üç tane halı saha vardı oraya yakınsın o zaman?
Güzel fark 11 maç bitince WhatsApp a gel.Yok 20 ye 10 aldım zaten max çekim 200
Haha önemli bir şey yok forumda hemşehrim çıkmış bundan güzelimi var @kral54 Hasan da var :)kanka önemli birşeyse söyle tam adres vereyim :)
Abi neresinde ? Merkez cami yaninda ki mi ?Aynen Arifiye de turkcell bayisi var Hakan hoca uğrarsan bir gun selamımı iletir misin?
olmaz tabi sevindim lanHaha önemli bir şey yok forumda hemşehrim çıkmış bundan güzelimi var @kral54 Hasan da var :)
Evet cepofis as Arifiye den Batunun selamı var dersen çok makbule geçersin :)Abi neresinde ? Merkez cami yaninda ki mi ?
Abi orasi full bayan benim bildigim :) Mazi mi var .Evet cepofis as Arifiye den Batunun selamı var dersen çok makbule geçersin :)
Hayır alt geçtin sağında ki yeri diyorum sana :)Abi orasi full bayan benim bildigim :) Mazi mi var .