Yok la ben ciddi mi var orada var dedim @madmen yanlıs anladı amk su forumda ciddi yorum bile yapamıyorum herkes goy goy sanıyorAvrupada olan sey arap ulkelerinde nasil olmaz :) benim bildigim alayinda var bu var denen icat :)
Neyi geri aldılar kupon mu var nerede amk biz makaraya geldik sandımgeri aldılar :(
Neyi geri aldılar kupon mu var nerede amk biz makaraya geldik sandım
:) Ben anladim la ciddi sordugunu ama senin dedigin gibi parayi veren alio diye dusunuodumki bolivyamiydi kolombiyamiydi taki onlarin eski kucuk tuplu tvden vara baktilarini gorene kadarYok la ben ciddi mi var orada var dedim @madmen yanlıs anladı amk su forumda ciddi yorum bile yapamıyorum herkes goy goy sanıyor
Valla bedava oran 1k basılır amk bu ne
Heyecan olsun diye paylaşıyorum ben. Miktarın güc ile alakası yok :)Dede 250misli kupon yapıyorsa forum olarak batmışız demektir. Ama bu 500 bileti kim bitirdi o zaman bir tek dede ve bende para yok o zaman
Araplar neyden geri kalmislarda ondanda geri kalsinlar ayip sana :)Yok la ben ciddi mi var orada var dedim @madmen yanlıs anladı amk su forumda ciddi yorum bile yapamıyorum herkes goy goy sanıyor
O zaman bir tek bende para yokHeyecan oldum diye paylaşıyorum ben. Miktarın güc ile alakası yok :)
Dk 30 gibi geliyor gol