yozgatli66
Üye
- 28 Nis 2019
- 138
- 0
EyvallahKardeşim biz alenen uyarmayız ,, Şu an burda konuyu okuyup , üzerine düşeni naçizane aldıysan ve hepimiz aldıysak ,, Zaten hiç bir sorun kalmayacaktır,,
EyvallahKardeşim biz alenen uyarmayız ,, Şu an burda konuyu okuyup , üzerine düşeni naçizane aldıysan ve hepimiz aldıysak ,, Zaten hiç bir sorun kalmayacaktır,,
Biraz kibiri olan insan cennete giremez hadistir bu kibir insanı bitirir Bi de kime sekil yapalım herkes kimin ne oldugunu bilmiyor mu sıkıntı yok karsılıklık diyaloga girmeyin yeter zaten bu platformda ne ekersen onu bicersin saygı görmek istiyorsan önce saygılı olmalısınAbi sende oynuyordun 300 misli 500 misli . Senden 1 kere boyle kibirlenme gormedim duymadim .Senin butcen o kadar dır sen 500 basarsin benim butcem azdır . 50 tl basarim . Amac burda kazanc gosterisi yapmak degil ki tahmin paylaşimi yapmak .
Hocam valla gulecem yoktu sen çok yasa burda kumar oynuyoz hadisden bahsedince tuhafima gitti galiba iki tarafi birden idare ediyon yanlis anlama bi tavsiyen varsa onu yapalimBiraz kibiri olan insan cennete giremez hadistir bu kibir insanı bitirir Bi de kime sekil yapalım herkes kimin ne oldugunu bilmiyor mu sıkıntı yok karsılıklık diyaloga girmeyin yeter zaten bu platformda ne ekersen onu bicersin saygı görmek istiyorsan önce saygılı olmalısın
Kumar oynuyoruz diye kitapsız mı olalım? Gunahlar ile sevaplar ayrı yazılır. Konuyu dagıtmak istemiyorum.Hocam valla gulecem yoktu sen çok yasa burda kumar oynuyoz hadisden bahsedince tuhafima gitti galiba iki tarafi birden idare ediyon yanlis anlama bi tavsiyen varsa onu yapalim
Yok hayir hocam tmmKumar oynuyoruz diye kitapsız mı olalım? Gunahlar ile sevaplar ayrı yazılır. Konuyu dagıtmak istemiyorum.