Çok geçmiş olsun kardeşim en kısa sürede ailenin ve senin iyileşmen dileğiyle moralini yüksek tutmaya çalış
Dısarı cıkıyormuydun evdemiydin nereden bulaştı broarkadaşlar iyi dileklerini için çok teşekkür ederim. isterseniz moraliniz bozulacaksa konuyu kapatabiliriz. Bugün çok zor bir gündü önce ailem karantinaya alindi sonra iş yerinden işten cikarilacagim soylendi en kısa zamanda.. her yerden arıyorlar ilçe sağlık il sağlık.. .yalova izmit bursa... akşam üstünde yaşadığım stresten olduğunu söyledi hemşire çok ağır nefes darlığı çektim tekrar oksijen aldım.. şuan az bir nefes darlığı cekiyorum ama iyiyim. Sizlere ara sıra yazmak isterim burdan. yazdiklariniz moral oluyor gerçekten.. bana bulamaz demeyin evet ben diyordum bakın bulaştı.. sakın yanlış anlamayın korkutmak için demiyorum dostlar onleminizi alin. kişiden kişiye degisiyormus semptomlar ben bugun yasadigim nefes darlığı atagini tekrar yaşamak istemiyorum o korku var icimde şuan.. Kalın dostlar saglicakla
iş yerinden kaptim. kapacagimizi bile bile ise gidiyorduk çünkü ailede çalışan bir tek benim. hergun tersanede bi kaç kişi rahatsizlaniyor bize korona olduğu soylenmiyordu tabi.. ama hepimiz biliyorduk korona olduklarini.. şuan iyiyim arkadaşlar oksijen almıyorum ilk defa 2 3 saattir.. bu 2 3 saatlik dilimde moralim arttı oksijen almadanda nefes almaya başladığım için. yarın sabah doktor gorucekmis size yazarım arkadaşlar gorusuruzDısarı cıkıyormuydun evdemiydin nereden bulaştı bro
Bişey olmaz Allahın izniyle kardeşim dikkat et, biz evdeyiz 15 gündür hani dedim evdeyken mi kaptın öyle olsa sıkıntıydıiş yerinden kaptim. kapacagimizi bile bile ise gidiyorduk çünkü ailede çalışan bir tek benim. hergun tersanede bi kaç kişi rahatsizlaniyor bize korona olduğu soylenmiyordu tabi.. ama hepimiz biliyorduk korona olduklarini.. şuan iyiyim arkadaşlar oksijen almıyorum ilk defa 2 3 saattir.. bu 2 3 saatlik dilimde moralim arttı oksijen almadanda nefes almaya başladığım için. yarın sabah doktor gorucekmis size yazarım arkadaşlar gorusuruz
yok iş yerinde ama annem babam a da test yapildi. onlarında yarın cikicakmis sonuclari yaşlılar umarım birşey çıkmazBişey olmaz Allahın izniyle kardeşim dikkat et, biz evdeyiz 15 gündür hani dedim evdeyken mi kaptın öyle olsa sıkıntıydı
Cok geçmiş olsun kardeşim tekrardan moralini yüksek tut yeter .iş yerinden kaptim. kapacagimizi bile bile ise gidiyorduk çünkü ailede çalışan bir tek benim. hergun tersanede bi kaç kişi rahatsizlaniyor bize korona olduğu soylenmiyordu tabi.. ama hepimiz biliyorduk korona olduklarini.. şuan iyiyim arkadaşlar oksijen almıyorum ilk defa 2 3 saattir.. bu 2 3 saatlik dilimde moralim arttı oksijen almadanda nefes almaya başladığım için. yarın sabah doktor gorucekmis size yazarım arkadaşlar gorusuruz
Allah korusun. Umarim sen ailen ve diger hastalar tez zamanda sagligina kavusurlar. Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinleyok iş yerinde ama annem babam a da test yapildi. onlarında yarın cikicakmis sonuclari yaşlılar umarım birşey çıkmaz