İnş abi hepimiz için öyle olsunSenin canın sağolsun canım kardeşim. Herşey yoluna girer inşallah kardeşim.
İnş abi hepimiz için öyle olsunSenin canın sağolsun canım kardeşim. Herşey yoluna girer inşallah kardeşim.
Sınava odaklan. Takma bunları kafana. Ailen sana kızar bağırır çağırır ama yalnız bırakmaz merak etme.İnş abi hepimiz için öyle olsun
Mühebdislik istiyorum abi sen ne okuyorsun?Kardeşim bak ben de üni deyim bu işlerden ancak keyfine oynarsan kurtulursun gunluk en fazla 20 bas 100-150 lik kombine gelirse ... canlı filan sakat iş . Bir de ne olmak istiyorsun bilmiyorum da sinavlarina iyi calis . Borcu filan takma kafana . Kafana takman sorunu cozmez biliyorsun .
Biz lise den devam ettik ilk ve acil yardıma att diploması paramedik olsun diye 2. Sınıfım zaten . Senin de hedef guzelmis eger muhendislik istiyorsan sakarya univ. Yazabilirsin . Muhendislik bakimindan iyi durumdalar.Mühebdislik istiyorum abi sen ne okuyorsun?
Bwnim kız arkadaş istanbulda okuyor abi o yüzden istanbulda okumayı düşünüyorum onunla beraberBiz lise den devam ettik ilk ve acil yardıma att diploması paramedik olsun diye 2. Sınıfım zaten . Senin de hedef guzelmis eger muhendislik istiyorsan sakarya univ. Yazabilirsin . Muhendislik bakimindan iyi durumdalar.
Benim kinde istanbul da ama istanbul da okuma bence zaten burdan 1.5 saat tren otobus var . Aklinda bulunsun . Bende şu an istanbuldayım mesela sakarya ya donuyorum .Bwnim kız arkadaş istanbulda okuyor abi o yüzden istanbulda okumayı düşünüyorum onunla beraber