- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Sen nerelerdesin @Cesur87 :)Alla alla vardir bi hata duzelir o kadarda degil :)
Sen nerelerdesin @Cesur87 :)Alla alla vardir bi hata duzelir o kadarda degil :)
Sessiz takipteyim forumu bu ara tatsiz durumlar oluyo uzaktan takipteyim sonra goze batioz hazir kimse yokken sessiz sakinken burda totemliyim dedim :)Sen nerelerdesin @Cesur87 :)
Yok olsun sen yine de kaybolma bak arada karambole gideriz hakkımızı savunacak adam lazım bize :)Sessiz takipteyim forumu bu ara tatsiz durumlar oluyo uzaktan takipteyim sonra goze batioz hazir kimse yokken sessiz sakinken burda totemliyim dedim :)
adam gibi konuşan adam olanla her zaman buradayız kardeşim kaypaklarla ne işimiz olur yaş kemale eriyorSessiz takipteyim forumu bu ara tatsiz durumlar oluyo uzaktan takipteyim sonra goze batioz hazir kimse yokken sessiz sakinken burda totemliyim dedim :)
Emrah bizim hakkımızı savunsanıza adamlar bizim rolling parasına çöktüler resmen :)Yok olsun sen yine de kaybolma bak arada karambole gideriz hakkımızı savunacak adam lazım bize :)
kardeşim haklısındır muhakkak ama biraz bekle yanlışlık vardır düzeltirler muhakkak olurmu öyle şey gerekirse @Dede girer araya hakkını alırEmrah bizim hakkımızı savunsanıza adamlar bizim rolling parasına çöktüler resmen :)
Abi ben onlara bu yatırmayan uyeler muhabbetinden dolayı tavırlıyım rollinge de girmedim bu yuzden. Yorum yapamıyorum o yuzden ama dur Bi yazayımEmrah bizim hakkımızı savunsanıza adamlar bizim rolling parasına çöktüler resmen :)
Yok ben her turlu yanindayim o konuda sifir sikinti bugunde gec gordum birseyler olmus sen cok guzel nokta koymussun bize gerek kalmadan ;)Yok olsun sen yine de kaybolma bak arada karambole gideriz hakkımızı savunacak adam lazım bize :)
Kontradan 2 yi yeseler baririo ave dedik kırmızı gördü salaklar ya
Kötü olmuş durumun abi umarım alırsınEmrah bizim hakkımızı savunsanıza adamlar bizim rolling parasına çöktüler resmen :)
Eyvallah abi Bende sevdiklerime elimden geldigince konusmaya calisiyorum aktif olmaya calisiyorum ;)adam gibi konuşan adam olanla her zaman buradayız kardeşim kaypaklarla ne işimiz olur yaş kemale eriyor
Usta bugün bolivar maçını 3.5 üst tutuyorum oran fena değil düşün derim :)gece başlıyor gollü geçsin yaw :)