birazda kazanalım :) değilmi
Ben rollingde kazandım ama adamlar ödeme yapmadı bana abi. Dün yatırımın var pasif üyelere verilen bonusu alamazsın diyen adamlar bugun yatırımın yok çektibi kupon daha yapalım şimdi bakalım duruma göre rollingden faydalanamayan 2 arkadaşa güzellik yapmaya çalışalım
site temsilcisiyle görüşssene durumu açıklaBen rollingde kazandım ama adamlar ödeme yapmadı bana abi. Dün yatırımın var pasif üyelere verilen bonusu alamazsın diyen adamlar bugun yatırımın yok çekti
2 tane mesaj attım cevap yok . Dün yatırımınız var bonus alamazsınız. Bugun de alamazsınız yatırımınız yok :) Şaka gibi yemin ederimsite temsilcisiyle görüşssene durumu açıkla
harbiden de ya senin başına gelende yani ama yanlışlık vardır çözerler muhakkak2 tane mesaj attım cevap yok . Dün yatırımınız var bonus alamazsınız. Bugun de alamazsınız yatırımınız yok :) Şaka gibi yemin ederim
Kalitelerine bırakıyorum abi boşverharbiden de ya senin başına gelende yani ama yanlışlık vardır çözerler muhakkak
o kadar kişiye verdiler sanada verirler sen ulaşmaya çalışsssana temsilciye özelden geneKalitelerine bırakıyorum abi boşver
Alla alla vardir bi hata duzelir o kadarda degil :)2 tane mesaj attım cevap yok . Dün yatırımınız var bonus alamazsınız. Bugun de alamazsınız yatırımınız yok :) Şaka gibi yemin ederim