Sana açık çek yazmıs istediģin zaman tek mesajına bakar :)hanı hanı bana yok mu @emana22
Sana açık çek yazmıs istediģin zaman tek mesajına bakar :)hanı hanı bana yok mu @emana22
Sinerji iicn tskler beyler bonusu cevirdigim taktirde @acarbey02400 ve @Felicilianolopez e sans parası atılacak Diger arkadaslar @Cesur87 ve @Heykanbaba sizi hep gorurum cok sagolun :)
Forumun eskilerinden sanırım Burcu diye biri varmış onu getirin :ROFLMAO: Ben tanımıyorum şahsen , ben geldiğimde yoktu ,,
O dedenin tanıdığı olabilir o yüzden ses çıkarmadım :) aman diyim abi :)Forumun eskilerinden sanırım Burcu diye biri varmış onu getirin :ROFLMAO: Ben tanımıyorum şahsen , ben geldiğimde yoktu ,,
Eski online sürelere bakarken sanırım görmüştüm,,O dedenin tanıdığı olabilir o yüzden ses çıkarmadım :) aman diyim abi :)
Ceviriö tamam seni de yazdım listeye :)@emana22 Tebrikler abi bı şans parasi isterim hahaah
Burcu degil la nur vardı :)Eski online sürelere bakarken sanırım görmüştüm,,
Eyw abi :)Ceviriö tamam seni de yazdım listeye :)
Ha olabilir, aklımda burcu diye kalmış , doğru Nur idi,,Burcu degil la nur vardı :)
Burcu da vardı :) ama @Dede Daha iyi bilir .Burcu degil la nur vardı :)
Neyse eski defterleri açmayalım ,, Dede, dayı , amca dedin ortalığı karıştırdın :ROFLMAO:Burcu da vardı :) ama @Dede Daha iyi bilir .
Ortalık hep karışık sadece bazen kıvılcımı yelliyoruz :)Neyse eski defterleri açmayalım ,, Dede, dayı , amca dedin ortalığı karıştırdın :ROFLMAO:
Aynen kardeşim, bir kıvılcım yetiyor :)Ortalık hep karışık sadece bazen kıvılcımı yelliyoruz :)