Öyle bi kem göz varki boncuğu bile şiiler atar ki boncuk olayı hurafe olarak geçiyorNazar boncuğunu saldım ben yukarı kimsenin nazarı değemez
Öyle bi kem göz varki boncuğu bile şiiler atar ki boncuk olayı hurafe olarak geçiyorNazar boncuğunu saldım ben yukarı kimsenin nazarı değemez
Az kaldı dur hele, son 3 maç. Saçma bir başlık görürsen bil ki son maça girdik.:ROFLMAO:
124 oran tutturdun sen ve bunu paylaşmasın kanka bi sie go ya 124 oranlık kuponun vardır senin
Ahaha tamam dırAz kaldı dur hele, son 3 maç. Saçma bir başlık görürsen bil ki son maça girdik.
aman mod bey 100 lira için forumda adam vuracak insanlar var bol şanslarrBir kuponum var kuponu atmayacağım buraya 5 maçtan şu an 2 maç geldi . Gelirse 10 Kişiye 100 TL göndereceğim .
Milleti burda kendini orda perişan ettin :)1.Maç
2.Maç
3.maç önde yememesi lazım
4.maç farkı 2 ye çıkardı .
Sonunca maç 1 gol hadi aslanlarım
harbi mi@maxaciddiyim bro 809 oranım var hemde nesine de
Alakası yok adam zaten 5 dakika 10 dakika önce gole sevindi orda 25 şakıan önce felan gol olmuşajax üst bekliyosun eminim :)
5 maçta 50+ oran yakaladığına göre, oranlar bayağı yüksek. Gelsin de coşalım biraz ha gayret.1.Maç
2.Maç
3.maç önde yememesi lazım
4.maç farkı 2 ye çıkardı .
Sonunca maç 1 gol hadi aslanlarım
Valla diyorum aticam pc ye geçinceharbi mi
Dostum bilsem söylerim zaten biri var ağzımızı yüzümüzü dağıttı bu 2 3 ay daha kupon atmıyorum zaten o yüzden sizde atmayın :ROFLMAO:@umut98 kem gözlü kim kardeşim bize bilelim uzak duralım
Ne yalan soyliyeyim bi ara full rolling yapıyordum hepsi yatıyordu kendim buradan paylasmadigimda kuponlar gayet güzel gidiyordu tahmin olarak bile paylaşmayı bıraktımDostum bilsem söylerim zaten biri var ağzımızı yüzümüzü dağıttı bu 2 3 ay daha kupon atmıyorum zaten o yüzden sizde atmayın :ROFLMAO:
Koskoca tipsterlae bile kupon atmıyor artık :ROFLMAO:Ne yalan soyliyeyim bi ara full rolling yapıyordum hepsi yatıyordu kendim buradan paylasmadigimda kuponlar gayet güzel gidiyordu tahmin olarak bile paylaşmayı bıraktım