- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
gencoya da yatırımım yok hadı yıne ıyısınız . bı bana yardım edecek adam yok
Gencoyu umutla yaparsın umutun vardır oraya yatırımı
gencoya da yatırımım yok hadı yıne ıyısınız . bı bana yardım edecek adam yok
tipster logomuz kan aglıyor kan aglıyoe :)Tipsterliğimizden utanır hale geldik senin dediğin şeye bak
sen de go bahısde sey yaparsn bana tamamdır 100 200 olurben ederım kanka sıkıntı yok sende bana et de :) gencoyu bana yap en kotu :)
O papara numarası yardıma muhtac Bi arkadasın 3 5 demeyin bisiler atın forum mm :)Arkadaşlar şöyle bir problemimiz var . Sizden ricam bugün beni salın :)
Ekli dosyayı görüntüle 22089
go bahısı yapamazsın kanka sen bensenden once uyeyım ıste sıkıntı osen de go bahısde sey yaparsn bana tamamdır 100 200 olur
Sakin ol daha 45 dk varBEYLERRRRRRRRRRRRR
Ula Mouscron maçını 1,5 üst yapın da biz de sevinek be.
Geliyor gol tutBEYLERRRRRRRRRRRRR
Ula Mouscron maçını 1,5 üst yapın da biz de sevinek be.
yarında kutsal pazar yıne boyle bısey beklerız :)Kazananlar
@fyuksek
@umut98
@barish
@mosquitos42
@emana22
@madmen
@tiyes2242
@FastGhost
@maxaljin
@BARON NECMİ
Paraya çekim dahi vermiycem . Belki Dedeyle konuşup hesaplara aktarırız . Belli değil yani .
Bugün Kutsal Cumartesi . Görüşürüz .
teşşekkürler başkanKazananlar
@fyuksek
@umut98
@barish
@mosquitos42
@emana22
@madmen
@tiyes2242
@FastGhost
@maxaljin
@BARON NECMİ
Paraya çekim dahi vermiycem . Belki Dedeyle konuşup hesaplara aktarırız . Belli değil yani .
Sen ne güzel insansın,bu konudakileri az sonra açacağım konuya bekliyorum beyler arkadaş bonusu olayına girişelimKazananlar
@fyuksek
@umut98
@barish
@mosquitos42
@emana22
@madmen
@tiyes2242
@FastGhost
@maxaljin
@BARON NECMİ
Listeyi paylasmissin bile :) iyi akşamlarSonradan gelenler bizde burdaydik başından beri muhabbeti yaparlar yarın. Cigdemimi alıp izlerim :) kafan musaitse yap bugün hocam ne şekil yapacaksan @razor12 ama bir kiyaklik seziyorum. Afiyet olsun :)
hocam bunun ustune gıt bı hava al ıyı gelır :)Kazananlar
@fyuksek
@umut98
@barish
@mosquitos42
@emana22
@madmen
@tiyes2242
@FastGhost
@maxaljin
@BARON NECMİ
Hadi hayırlı olsun :)Kazananlar
@fyuksek
@umut98
@barish
@mosquitos42
@emana22
@madmen
@tiyes2242
@FastGhost
@maxaljin
@BARON NECMİ