Vallahi sinerji ve konuyu takip edenlere verilmeli sonradan gördüğünüz gibi bir anda 50 kişi oluyoruz :) nasılsa gelmez diyip konuya yazmayan tayfa var10 kısı yoktu bıle sınerjıde bence dırek burdkılere dagıtsın hocam :)
Vallahi sinerji ve konuyu takip edenlere verilmeli sonradan gördüğünüz gibi bir anda 50 kişi oluyoruz :) nasılsa gelmez diyip konuya yazmayan tayfa var10 kısı yoktu bıle sınerjıde bence dırek burdkılere dagıtsın hocam :)
gencoda varmıydı arkadas bonusuBeyler razorun dağıttııgından alanlar arkadaş bonusu için irtibata geçelim bi konuda x2 kazanç olsun
bende bılmıyordum sıze bırazdan atıcam konusmayı gulmekten oluceksınız :)Ben maçı bile bilmeden peşin konuştum kalan 9 u aranızda halledin beyler
Evet üyeliğin varmıgencoda varmıydı arkadas bonusu
Kanki bu aralar bozuk paraya kafa atıyom sen düşün gıbchnahaha kanka bı arkadasa bakıp cıkıcaktım de al kaç :)
var ama yatırım yapmadım henuzEvet üyeliğin varmı
aynen herkes 1er sıteden alsa cok ıyı olur . toparlarız belkı :)Beyler razorun dağıttııgından alanlar arkadaş bonusu için irtibata geçelim bi konuda x2 kazanç olsun
Biri 50 biri 75 veriyor 100 bana çıkarsa iki siteyede adını vereyim beraber kazaniriz. 50 yatırım kabul ediyorlar arkadaş bonusu içinBeyler razorun dağıttııgından alanlar arkadaş bonusu için irtibata geçelim bi konuda x2 kazanç olsun
tebrikler reis.
İphone x kapalı kutu mu diye soracaksın
var ama yatırım yapmadım henuz
ahahaİphone x kapalı kutu mu diye soracaksın
adam kendı cebınden vercek pazarlık yapmayalım lutfen20 kişi 50 olsa daha güzel olmazmi