Çoğu işlem yapan yerli borsada yapıyor yabancı borsadan yapılsa bir şey olacağını sanmıyorum diyeceğim de her zaman bir açık kapı bırakılıyor her güvenli sisteme karşı bir açık illa çıkıyor
Sizlere önerim Ecopayz. Çoğu sitede aktif şekilde kullanılıyor. Üstelik bonus ve promosyon çoğunluğu var.Merhaba arkadaşlar gördüğüm kadarıyla forumdaki büyük çoğunluğumuz bu cezalardan korkuyor ve papara ,havale gibi yöntemleri kullanmak istemiyoruz.
Peki Hangi yol daha güvenli? Ve tabiki daha kullanışlı.
Ah be kardesim bilmiyomuydun havalenin riskli oldugunu bide kendi banka hesabindan yapmissinEvet günde 20 25 defa havale yaptığım zamanlar oluyordu. Oynadığım site yakalanmış sonra bana itirafta ettiler bi miktar bonus verdiler göz boyamak için.. cezada 6 ay sonra geldi işte yakalandıktan sonra
ne kdr gelmıstı?Bitcoin elbette. Ama üZgünüm ki o ceza elbet gelecek. Bana 6 ay önceki havale için gelmişti. Yinede umarım size gelmez
ozamanlar çoğu kişi havale yapıyorudu 2018 başlarına kadar bende full havale yaptım 200 ü aşkın farklı isime yapmışımdır. bizede patlayacak yakındır.Ah be kardesim bilmiyomuydun havalenin riskli oldugunu bide kendi banka hesabindan yapmissin
5000 daha odemedim.ne kdr gelmıstı?
Ödemene gerek yok, af çıkar.5000 daha odemedim.
Kredi kartıyla deposit güvenli midir fatura ödeme diye gözüküyor ekstredePaparaya da dokunuyorlar atık.
Bu konuda sanmiyorumÖdemene gerek yok, af çıkar.
Ben olsam ödemezdim. Devlet onları engelleyemeyip, vatandaşına ceza veremez.Bu konuda sanmiyorum