olayı bilmiyorum reis ama üzücü yani şu konuyu görmek varsa helal olsun ne diyeyim8-9 aydır foruma üyeyim elimden geldiğince abilik yapmaya çalıştım .. elimden geldiğince forumda hareketlilik birlik beraberlik için nacizane bişey yapmaya çalıştım .. zaten mesaj ve beğeni kısmındanda belli olur bazı şeyler ama son zamanlarda bazı şeyler canımı sıkmaya başladı arkadaşlar onun için bu kararı aldım kimseye bir kırgınlık ve dargınlığım yoktur .. hakkınızı helal edin benden yanada helal olsun farkında olmadan kırdığım varsa affetsin kalp kırgınlığını sevmem ..bize söylenen söze değer veriyorsak bizim söylediğimiz sözede değer verilmesini bekleriz .. saygılarla
kardeşim böyle düşünmene sevindim sağol ben polemik olsun istemiyorum herzaman dediğim gibi bizim forum başkalarına benzemez bende üzülüyorum işin açıkçası ama son zamanlarda böyle olması gerekti diye düşünüyorum bu gece sonuna kadar buradayım yarına Allah kerim :)öyle tek başına gitmek yok abi sen bırakıosan bende bırakıorum neyse problem söyle bakalım valla senin esprilerine gülüyorum birtek şu forumda bugünde hindistan ekibine saman mısır arpa ne varsa attırdın ama yine gol atamadılar güldürüosun bizide bi zahmet gitmiyoruz yarın şöyle kalabalık bi rolling ben yapıyorum bi gırgır şamata patlatalım hep beraber :)
Ne oldu abi ne kaçırdıkkardeşim böyle düşünmene sevindim sağol ben polemik olsun istemiyorum herzaman dediğim gibi bizim forum başkalarına benzemez bende üzülüyorum işin açıkçası ama son zamanlarda böyle olması gerekti diye düşünüyorum bu gece sonuna kadar buradayım yarına Allah kerim :)
gol oldu kardeşim kendi kalemize attık bu sefer :)Ne oldu abi ne kaçırdık
yav abi ne golü boşver kafaya takma ya burdayık iştegol oldu kardeşim kendi kalemize attık bu sefer :)
Abi canını sıkan nedir? Bu karari alman ne sebep oldu? Biz bunu öğrenmek istiyoruz. Polemik molemik olmaz.gol oldu kardeşim kendi kalemize attık bu sefer :)
boşver taygunum konu uzamasın sadece helallik istedik öyle düşün kardeşimAbi canını sıkan nedir? Bu karari alman ne sebep oldu? Biz bunu öğrenmek istiyoruz. Polemik molemik olmaz.
Hakkımız varsa helal olsun abi de. Gitmek olmaz abiboşver taygunum konu uzamasın sadece helallik istedik öyle düşün kardeşim
öyle gerekti kardeşim@xmen7772 çıtırların olmasa forumda hareketlilik kalmayacak neden böyle bir karar aldın
kardeşim sağol ama yapmanı istemem@xmen7772 Kankam giderse bende giderim.
Konu açtım.kardeşim sağol ama yapmanı istemem