- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
Riskli almissin ama hocam ilk mactan yatincada sistemde insan takip edemiyor dahaYine yattik ilk mactan aq seninki gelir ama gomel cevirir bu maçı
Riskli almissin ama hocam ilk mactan yatincada sistemde insan takip edemiyor dahaYine yattik ilk mactan aq seninki gelir ama gomel cevirir bu maçı
Aynen şöyle 3/3 baslasak bi kerede :)Riskli almissin ama hocam ilk mactan yatincada sistemde insan takip edemiyor daha
Iddaa ile ayni hocam her altyapıda ayni diye biliyorum@fyuksek bu sistem olayı bizim iddaadaki gibi mi açıklar mısın diğer sitelerde betco pronet aynı mıdır
Bol şans başkan bana bir what saptan ulaşabilirmisin başkan ya acilKazanan 3 mac 2 - 2 - 3 Oran
Kaybeden 2 mac
Kalan 3 mac
35 93 baskan@fyuksek numaranın sonu kactı müdür
Whatsapp kullanmiyorum baskan onemliyse Utkuya yaziver bana iletsin veya numarayi atsin sanaBol şans başkan bana bir what saptan ulaşabilirmisin başkan ya acil
yazdımda görmedi yok arıcam direkWhatsapp kullanmiyorum baskan onemliyse Utkuya yaziver bana iletsin veya numarayi atsin sana
Başkan whatsapptan yazarmısın bana fırata birşey ileticemyazdımda görmedi yok arıcam direk